da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan blokerer du kontaktpersoner fra opkald eller meddelelser Din Amazon Echo

Sådan blokerer du kontaktpersoner fra opkald eller meddelelser Din Amazon Echo


Med tilføjelsen af ​​at ringe og sende besked til andre Alexa-brugere, der bruger Amazon Echo, kan der komme en tid, hvor du vil blokere en bestemt nogen fra at kontakte dig. Sådan gør du det.

Hvis du ikke kender til opkalds- og messagingfunktionen hos Alexa, kan du se vores vejledning om, hvordan du konfigurerer det. Ellers kan du læse om, hvordan du blokerer kontakter, som du ikke vil høre fra over Alexa og dine Echo-enheder.

For at starte åbner du Alexa-appen, og klik på fanen Konversationer nederst på skærmen.

Næste, tryk på knappen Kontakter i øverste højre hjørne.

Rul ned for at afsløre den lille "Bloker kontakt" -knap nederst og tryk på den.

Tryk på den kontakt, du vil blokere . I dette tilfælde vises kun en kontakt, fordi jeg kun har en kontakt i min kontaktbog. Ellers vises alle dine kontaktpersoner her.

Tryk på "Bloker", når popup-bekræftelsen vises.

Når du blokerer nogen, vises de stadig i din kontaktliste, og du kan stadig ringe eller sende besked dem selv. Men hvis de beslutter at ringe eller besked dig, bliver de ingen klogere, da Alexa ikke vil fortælle dem, at du har blokeret dem, og opkald og meddelelser vil ikke blive sendt helt igennem.

Til unblock en kontakt, tryk på den lille "Bloker kontaktpersoner" -knap igen og tryk på den kontakt, du vil blokere.

Og glem ikke at du midlertidigt kan "blokere" alle kontakter fra at ringe eller sende besked ved at aktivere Do Ikke forstyrr, men når du har deaktiveret det, vil eventuelle meddelelser du modtog komme igennem, i modsætning til den faktiske blokering.


Sådan sikkerhedskopieres og gendannes din Synology NAS-konfiguration

Sådan sikkerhedskopieres og gendannes din Synology NAS-konfiguration

Du har brugt meget tid på at konfigurere din Synology NAS til at være perfekt. Så tag dig tid til regelmæssigt at sikkerhedskopiere din konfigurationsfil for at holde alle dine indstillinger sikre og klare. Ligesom du kan sikkerhedskopiere konfigurationsindstillingerne for andre enheder i dit hjem (som konfigurationen af ​​mange routere, herunder de, der kører den populære open source DD-WRT), kan du også sikkerhedskopiere konfigurationen af ​​din Synology NAS, så i tilfælde af genopretning eller opgradering kan du nemt importere de fleste af de gamle indstillinger.

(how-top)

Sådan får du Android O Beta på din Pixel eller Nexus-enhed lige nu

Sådan får du Android O Beta på din Pixel eller Nexus-enhed lige nu

Android "O" er den kommende version af Googles mobiloperativsystem, men du behøver ikke vente til Udgivelsesdatoen for at få hænderne på de nyeste og bedste funktioner. Hvis du har en kompatibel Nexus- eller Pixel-enhed, kan du installere udviklerens forhåndsvisning af Android O lige nu. Hvad er en Beta / Developer Preview?

(how-top)