da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Viser iMessages "Typing" -bobler kun, når jeg skriver aktivt?

Viser iMessages "Typing" -bobler kun, når jeg skriver aktivt?


Hvis du har en iPhone, og du sender en SMS til en person, der også har en iPhone (eller en anden Apple-enhed) ) vil du se en lille boble vises, når den anden person skriver en besked.

RELATED: Sådan forhindrer du folk at vide, at du har læst deres iMessage

Den lille typeboble er næsten som irriterende som at vide, hvornår en besked var "læs" - ingen ønsker at aktivere den funktion, fordi de ikke vil have den anden person ved, når de skriver. Desværre kan du ikke deaktivere denne - den er altid på.

Med det sagt kan du være nysgerrig nøjagtigt når den lille typeboble vises for personen i den anden ende. Er det kun, når du skriver ud en besked, eller også mens du ruller gennem emoji-tastaturet? Vi eksperimenterede med at finde ud af, men resultaterne er ikke så forfærdeligt overraskende.

Lang historie kort: Typeboblerne vises for din modtager, hvis der er noget i tekstboksen, uanset om du aktivt skriver eller ikke.

Så hvis du f.eks. skriver noget på tastaturet og derefter stopper med at skrive, vises boblerne stadig på modtagerens skærm, indtil du sender teksten til dem eller sletter teksten helt fra tekstboksen.

Det samme gælder også emoji eller klistermærker. Sigtning gennem emoji-tastaturet eller gennem en klisterpakke viser ikke den anden person skriveboblerne, men når du har valgt en emoji eller et klistermærke, og det vises i tekstboksen, vises boblerne.

Vi har også opdaget at hvis du skriver en besked, men ikke sender den, og derefter går tilbage til startskærmen (eller lad din telefon gå i seng), holder skriveboblen fast ... lidt. Efter et par minutter forsvinder boblen, selvom der stadig er tekst i kassen. Det kommer tilbage, når du genåbner Beskeder og begynder at skrive igen.

Hvad er koldt om klistermærker (eller ved hjælp af en hvilken som helst anden iMessage-app) er, at når du vælger en, vil ikke kun skriveboblerne vises for den anden person, men det vil også vise hvilken iMessage-app du bruger, som vist ovenfor.

Igen kan du ikke forhindre den anden person i at se, at du skriver en besked (i modsætning til læs kvitteringer), men ved præcist, når de at skrive bobler vises kan i det mindste give dig en bedre ide om, hvad din modtager ser på den anden side.


Sådan aktiveres højre klik på websider, der blokerer det

Sådan aktiveres højre klik på websider, der blokerer det

Selvom det er mindre almindeligt i disse dage, bruger mange websteder stadig JavaScript eller en HTML-attribut til at deaktivere højreklik på deres sider. Det er en praksis, vi håber, går væk, men i mellemtiden er det ikke for svært at omgå disse begrænsninger. RELATERET: Forhindre irriterende hjemmesider fra at messe med højre-klikmenuen i Firefox Mange af disse websteder synes under indtryk af, at deaktivering af kontekstmenuen i din browser er en god måde at holde dig i at stjæle deres indhold.

(how-top)

Sådan bruger du Snapchat uden at dele din placering

Sådan bruger du Snapchat uden at dele din placering

Snapchat's nye Snap Map-funktion er utroligt uhyggelig - den deler din placering med alle dine venner hver gang du åbner Snapchat - og kan få dig til at overveje blokering af Snapchat fra at se din placering overhovedet. Dette vil påvirke nogle Snapchat-funktioner, så lad os se på, hvad du taber. RELATED: Snapchats nye kortfunktion, forklaret (og hvordan deaktiveres det) Funktionerne du taber Selvfølgelig, hvis du slår fra stedstilladelser, fungerer Snap Map-funktionen ikke.

(how-top)