da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Deaktiver den irriterende Apple Pay Notification uden at gøre det muligt for Apple Pay

Deaktiver den irriterende Apple Pay Notification uden at gøre det muligt for Apple Pay


iPhone / iPad: Ikke interesseret i Apple Pay, og træt af at se underretninger om det? Du kan deaktivere dem, men indstillingen er skjult.

Her er tricket: du skal trykke på "Indstil Apple Pay", og tryk så på "Cancel" øverst eller "Set up later in Wallet" nederst.

Dette vil dræbe meddelelsen uden at give Apple Pay. Det er selvfølgelig ikke en åbenbar serie af trin overhovedet. Her skriver John Gruber for Daring Fireball:

Det er uhensigtsmæssigt modstridende at skulle trykke på en knap, der siger "Opsæt Apple Pay", når du har til hensigt at stoppe med at blive nagged for at sætte den op, fordi du ikke vil opsætte Apple Pay.

Hvorfor gør Apple dette? Fordi de virkelig, virkelig vil have dig til at oprette Apple Pay. Det er et mørkt mønster, der skal manipulere din adfærd.

Vi tager et øjeblik på at påpege, at Apple Pay er hurtig og sikker og ret praktisk. Men vi respekterer også, at ikke alle ønsker det, især på en iPhone eller iPad primært brugt af børn. Vi ønsker, at Apple ville være lidt mindre bruger-fjendtligt her.


Hvordan Neutral Density Filtre Arbejder, og hvordan man bruger dem til bedre fotografi

Hvordan Neutral Density Filtre Arbejder, og hvordan man bruger dem til bedre fotografi

Tag gode fotografier handler ikke kun om at formulere dit emne og læringsammensætning. Lær at styre, hvor meget lys, der kommer ind i dit kamera, og hvor længe kan du hjælpe med at tage billeder, der fjerner den gennemsnitlige fotograf. Neutraldensitetsfiltre er et kraftfuldt værktøj mod den ende. Her er, hvad de er, og hvordan man bruger dem.

(how-top)

Sådan kan du sikkert sende store filer til nogen med Firefox Send

Sådan kan du sikkert sende store filer til nogen med Firefox Send

Vi lever muligvis i fremtiden, men at sende store filer over internettet forbliver ... kompliceret. Email er en frygtelig måde at sende filer på over 1 GB, og ved hjælp af skybaserede tjenester som Dropbox eller Google Drive betyder påfyldning af begrænset plads på en tjeneste, og du skal administrere tilladelser eller acceptere, at dit link kan afleveres til tredjeparter .

(how-top)