da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Kan andre mennesker se de tweets jeg har set?

Kan andre mennesker se de tweets jeg har set?


Du tror måske, at Retweets er offentlige og Likes er private. Det er fornuftigt, på en måde: Alt, hvad du Retweet er, skubbes øjeblikkeligt til dine tilhængere, og Twitter gør det slet ikke klart, hvad der sker, når du kan lide en tweet.

Men dine Likes er ikke private. Enhver, der vil kunne rulle gennem alt, hvad du nogensinde har set, og Twitter kan beslutte at pege dem ud på dine tilhængere. Lad os gå over, hvad der sker, når du kan lide en tweet.

Først og fremmest er der meddelelserne. Når du kan lide en tweet, vil den person, der skrev det, finde ud af det øjeblik, takket være en meddelelse som denne:

Alle nævnt i en tweet vil også se en anmeldelse. I nogle tilfælde, hvis du kunne lide en Retweet, vil den person, der retweetede den oprindelige tweet, også se en besked.

Så det er den første måde, hvorpå dine likesindringer ikke er private: alle involverede i tweeten vil se, at du kunne lide det. Det betyder, at det nok ikke er en god ide at rulle ti år tilbage i andres tidslinje og trykke på knappen "Like": de vil vide, og det vil krybe dem ud. (Hvis du faktisk forsøger at krybe nogen ud, anbefaler jeg dig at tjekke Twitters avancerede søgning og finde de virkelig gamle tweets.)

Derudover kan folk se dine Likes fra din profilside. Der er en fan "Likes" der, som enhver kan klikke for at se hver eneste tweet du har set.

Det er rigtigt: Enhver, der vil kunne rulle gennem hvert tweet du nogensinde har set. Denne noget uklare funktion har brændt mere end nogle få politikere, filmstjerner og professionelle atleter, så hvis du er en offentlig person, være opmærksom på det, og overvej at være forsigtig med hvad du vil.

Og det bliver værre. Ved du, hvordan Twitter fortsætter med at plage dig med uafhængige meddelelser? Nogle gange peger disse meddelelser på en tweet, der ligner flere personer, du har fulgt, hvilket betyder, at dine tilhængere kunne finde ud af om en tweet, du har lyst til denne vej. Og "Best Tweets" -funktionen øverst på tidslinjen kan også pege på ting, du har lyttet til dine tilhængere. Den igangværende Facebook-kvittering for Twitter betyder, at din kan kun blive mindre privat over tid.

Er der nogen måde at skjule alt dette? Du kunne gøre din Twitter-konto privat, eller du kunne bare stoppe med at lide ting. Der er virkelig ikke noget bedre valg end det, så måske bare vær forsigtig med hvad du kan lide.


Sådan opretter du forbindelse til en VPN i Windows

Sådan opretter du forbindelse til en VPN i Windows

Vi har dækket virtuelle private netværk, og når du måske vil bruge dem før. Tilslutning til en VPN er nemt, da Windows og de fleste andre operativsystemer tilbyder indbygget VPN-understøttelse. Den nemme måde: Brug en VPN-klient Bemærk, at nogle VPN-udbydere tilbyder deres egne desktop-klienter, hvilket betyder at du vandt Jeg behøver ikke installationsprocessen beskrevet i denne vejledning.

(how-top)

Sådan uploader du skarpere HD-billeder og videoer til Facebook fra din telefon

Sådan uploader du skarpere HD-billeder og videoer til Facebook fra din telefon

Hvis du har bemærket en stor forskel mellem kvaliteten af ​​billeder og videoer på din telefon og de versioner, du uploader til Facebook, du forestiller dig ikke ting: Som standard uploader Facebook-mobilklienterne billeder og videoer ved hjælp af lavere kvalitetsindstillinger. Lad os rette det. RELATERET: Glem Facebook-appen: Brug mobilwebstedet til en mindre irriterende oplevelse Når du uploader medier fra din telefon til Facebook fra iOS- eller Android-mobilapplikationen, er applikationen konfigureret med cellulære data-venlige indstillinger, der reducerer kvaliteten af ​​dine uploads betydeligt.

(how-top)