da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Hvad er den nye arkivfunktion i Google Fotos?

Hvad er den nye arkivfunktion i Google Fotos?


Hvis du er en Google Fotos-bruger, har du muligvis set en ny funktion, der hedder "Arkiv", vises i appens sidebjælke . hvis ikke, stress ikke-det er lige nu ruller ud og ikke alle har det endnu. Da det er nyt, kan du hurtigt se på, hvad det er, hvorfor du vil have det, og hvordan du bruger det.

RELATERET: 18 ting du måske ikke har kendte Google Fotos kan gøre

Kort sagt er en måde at holde dine fotos mere organiserede - det er virkelig ikke det anderledes end at arkivere e-mails i Gmail. Du kan arkivere fotos, som du ikke vil have i din hoved stream, men gem dem stadig online. De vises stadig i søgen og i alle de albums, du måtte have dem i. Det er simpelthen en måde at holde tingene rene og klare i Google Fotos.

Brug af det er lige så simpelt. Dette skal fungere på samme måde både på Android og iOS.

Fortsæt og tag op Billeder. For at sikre dig, at du har funktionen, skal du åbne menuen til venstre og søge efter "Arkiv". Du kan trykke på det, hvis du vil, men der vil ikke være noget der, da du sandsynligvis ikke har arkiveret noget endnu.

For at begynde at arkivere fotos, du gerne vil holde ud af din strøm, skal du gå videre og trykke langvarigt på en og vælg derefter alle andre, du gerne vil tilføje. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne, og vælg derefter "Arkiver".

På samme måde forsvinder de fra hovedfotovisningen og flyttes til sektionen Arkiv. Super simple.

Når du har arkiveret de første få fotos, skal du også se en ny mulighed under fanen Assistant, der gør det muligt at "Rydde rod". Det vises muligvis ikke med det samme, men du skal modtage en besked, når du det er klart.

Dette er dybest set en slags "smart" arkivfunktion, der vælger ting, du måske ikke vil beholde i hovedvisningen-skærmbilleder, kvitteringer osv. Tryk på "Review Suggestions" for at se nærmere på.

Alt er forhåndsudvalgt og klar til at blive arkiveret, så snart du åbner denne visning, men er du velkommen til at rulle gennem og sørge for at du er sej med alle disse ting gemt. Når du har gennemgået alt, skal du bare give "Arkiv" -knappen øverst til højre et tryk.

Poof! Ligesom det er en masse rod væk.

Hvis du nogensinde arkiverer et foto og indser, at du vil have det tilbage i dit primære feed, skal du gå videre og springe ind på arkivskærmen, tryk langsomt på billedet, tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne, og vælg "Unarchive." Det er næsten sådan, giver mening.


Sådan får du iOS 'autokorrektur til at arbejde i flere sprog

Sådan får du iOS 'autokorrektur til at arbejde i flere sprog

Ikke alle taler kun ét sprog. Måske lærte du spansk i skolen, eller dine forældre er fra Tyskland. Uanset årsagen er det virkelig irriterende, når du forsøger at sende en tekst på et andet sprog end engelsk, og autokorrigering fortsætter med at forsøge at ændre "boire" til "Boise". Ingen går til en bar og bestiller en lille amerikansk by.

(how-top)

Hvordan man kan prøve nye Overwatch Heroes på PTR-serveren

Hvordan man kan prøve nye Overwatch Heroes på PTR-serveren

Blizzards holdbaserede førstepersonsskytter Overwatch er hurtigt blevet et af de mest populære multiplayer-spil på planeten. Der er mange grunde til dette: fantastisk karakter design, tæt balancering, fremragende gameplay sort. Men en af ​​de pænere frynsegoder i spillet er, at Blizzard opdaterer spillet med nyt indhold gratis gratis, herunder helt nye spilbare tegn (kendt som "Heroes" i Overwatch-leksikonet).

(how-top)