da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan fjerner du nogen fra din Facebook-gruppe

Sådan fjerner du nogen fra din Facebook-gruppe


Facebook Grupper er ment at være samfund for mennesker med noget til fælles at komme sammen. Desværre kan de også henlede trollens opmærksomhed.

Hvis du styrer en Facebook-gruppe, skal du højst sandsynligt gå ind og fjerne nogen på et tidspunkt. Sådan gør du.

Hvis nogen har skrevet en særlig støtende kommentar, og du vil have dem ud med det samme, skal du klikke på den lille pil ved siden af ​​deres kommentar og vælge Slet post og fjern bruger.

Facebook giver dig et par muligheder for Du vil også slette deres tidligere kommentarer eller afvise medlemmer, de har inviteret. Hvis du ikke vil have personen til at genforene eller se gruppen, skal du vælge Bloker.

For at fortsætte, klik på Bekræft, og kommentaren slettes, og personen fjernes.

Du kan også fjerne en person fra medlemslisten. For at komme derhen skal du klikke på hvor der står antallet af medlemmer i højre side.

Find det medlem, du vil fjerne, klik på tandhjulsikonet ved siden af ​​deres detaljer, og vælg derefter Fjern fra gruppe.

Du skal få de samme muligheder som før. Klik på Bekræft for at fjerne det overtrædende medlem.


Googles svarapp vil snart give smarte svar til andre apps

Googles svarapp vil snart give smarte svar til andre apps

En ret intelligent funktion, der hedder Smart Replies, har fundet vej til forskellige Google-apps, herunder Gmail, for nylig. Svar er en standalone app, der bringer smarte svar til mange forskellige messaging apps på Android. RELATERET: Det bedste, som Google Assistant kan gøre på din Android-telefon Google har været ved at gøre tech arbejde bedre i hverdagen situationer med ting som Google Assistant.

(how-top)

Sådan slettes eller deaktiveres listen over nyere dokumenter i Microsoft Word 2016

Sådan slettes eller deaktiveres listen over nyere dokumenter i Microsoft Word 2016

Når du åbner Microsoft Word, vises en liste over nyligt åbne dokumenter på venstre side af skærmen. Du kan rydde dokumenter fra denne liste, eller hvis du hellere ikke vil se de seneste dokumenter, skal du deaktivere listen helt. RELATED: Sådan slettes de nyeste elementer fra en springliste i Windows De seneste Dokumentliste vises også, når du vælger "Åbn" indstillingen fra Word, og på hoppelisten til Word-proceslinjeknappen.

(how-top)