da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan skjuler og uddyber du dele af dit dokument i Word

Sådan skjuler og uddyber du dele af dit dokument i Word


En ny funktion blev introduceret i Word 2013, som giver dig mulighed for at kollapse dele af dit dokument og udvide dem, når du vil se det indhold en gang til. Denne funktion gør det nemmere at finde og se kun hvad du vil.

BEMÆRK: Vi brugte Word 2013 til at illustrere denne funktion.

For at gøre dette skal du bruge overskriftstyperne i Word til at formatere overskrifterne i dit dokument . Når du bevæger musen hen over pladsen til venstre for en overskrift, vises en højre pil. Når du klikker på pilen, er teksten under overskriften skjult.

Indholdet under overskriften falder sammen, og kun overskriften vises. For at se indholdet igen, skal du blot klikke på pilen til venstre for overskriften igen.

BEMÆRK: Når du kollapser en overskrift, er kun indholdet op til den næste overskrift af lige eller mindre værdi sammenbrudt. Bemærk i billedet nedenfor, at alt indhold under "Sektion 1" er kollapset op til "Sektion 2", fordi "Sektion 2" er på samme overskriftsniveau (Overskrift 1) som "Sektion 1".

Når vi kollapsede " Underrubrik A ", som er et udgiftsområde 2, kollapser indholdet op til" Sektion 2 ", fordi det overskriftsniveau er større end" Underposition A. "Men da vi kollapsede" Sektion 1 "," Underposition A "og indholdet nedenfor Det var også sammenbrudt, fordi det er et mindre overskriftsniveau end "Sektion 1".

Word giver en hurtig måde at sammenkoble eller udvide alle overskrifter på én gang. For at gøre dette skal du højreklikke på en hvilken som helst overskrift og flytte musen over "Expand / Collapse" i pop op-menuen. Vælg derefter "Skjul alle overskrifter" i undermenuen for at sammenbruge alle overskrifterne i dit dokument eller "Udvid alle overskrifter" for at udvide alle overskrifterne igen.

Du kan også opsætte Word for at automatisk sammenkoble visse overskriftsniveauer som standard . For at gøre dette skal du sørge for, at fanen "Home" er aktiv på båndet. Hvis det ikke er tilfældet, skal du klikke på det for at aktivere det.

Placer markøren i en overskrift, der er formateret med det overskriftsniveau, du vil kaste sammen (f.eks. Udgiftsområde 1), og klik på knappen "Stikindstillinger" i dialogboksen " Afsnit "på fanen" Home ".

RELATED: Mastering Styles and Document Temaer

På fanen" Indents and Spacing "i dialogboksen" Paragraph "skal du vælge" Collapsed by default " boksen til højre for rullegardinlisten "Overbliksniveau", så der er en markering i boksen. Hvis du ikke har markøren i en overskrift, er "Collapsed by default" gråtonet og kan ikke vælges.

BEMÆRK: Denne ændring gælder kun for den aktuelle overskrift og ikke alle overskrifter på samme niveau, medmindre du ændre overskriftsstilen for at inkludere denne ændring.

Bemærk, at du kun kan kollapse og udvide dele af dit dokument, når du ser det på din computer. Når du udskriver dokumentet, udvides alle overskrifter automatisk.

Denne funktion er nyttig til visning af dit dokument som en oversigt, selvom du også kan bruge navigationsruden til at se en oversigt over dit dokument og let springe til dele af dit dokument , samt at omorganisere dit dokument.


Sådan Reset din trådløse router

Sådan Reset din trådløse router

Jeg blev for nylig blevet spurgt af en ven, hvordan de kunne nulstille deres trådløse router tilbage til standardindstillingerne, da de ikke længere kunne huske WiFi-adgangskoden. Nogensinde sket med dig? Også mig!Der er et par grunde til, at du muligvis skal nulstille din trådløse router: 1) Du brugte et svært at huske adgangskode, glemte det og ikke har adgangskoden gemt hvor som helst eller 2) Det var setup af en anden, og du don ' t kender adgangskoden eller 3) du vil nulstille routeren på grund af ydeevne eller forbindelsesproblemer eller 4) du tror, ​​at din router kan blive kompromit

(How-to)

Sådan prioriterer du dit nyhedsfeed på Facebook til iOS

Sådan prioriterer du dit nyhedsfeed på Facebook til iOS

Facebook debuterede i sidste uge en lang ventet funktion på deres iOS-app, kaldet "See First", hvilket giver brugerne et endnu større niveau af kontrol over, hvem der vises på deres nyhedsfeed, hvordan de er organiserede, og hvem bliver sparket til kantstenen. Indstillingerne er begravet under et par menuer og sortering af hele rodet i mellem sider, du har set, folk du har fulgt, og faktiske venner på din liste er ikke så let som det lyder.

(how-to)