da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan slukkes AirDrop på din iPhone (så du ikke får uopfordrede fotos)

Sådan slukkes AirDrop på din iPhone (så du ikke får uopfordrede fotos)


AirDrop er en meget nyttig måde at overføre lokale filer mellem iOS-enheder, men hvis du har det forkert konfigureret, det er lidt af en privatlivsrisiko. Lad os konfigurere det ordentligt, så du ikke ender med mærkelige billeder fra mærkelige mennesker - selvom du ikke bruger AirDrop, er det nemt at fejlkonfigurere det, så følg det alligevel for at sikre, at du har de optimale indstillinger.

RELATED: AirDrop 101: Send nemt indhold mellem nærliggende iPhones, iPads og Macs

AirDrops forudsætning er enkelt: Det er en MacOS og iOS-funktion, der bruger Bluetooth og Wi-Fi, så du kan overføre filer mellem din enhed og en vens enhed, så længe du er tæt på hinanden. Det er utroligt nyttigt for ting som at overføre nogle fotos eller mediefiler til en ven. Men hvis du ikke har konfigureret det korrekt, er det ikke kun en mindre privatlivsrisiko, men åbner dig for at få filoverførselsanmodninger fra personer, du ikke kender (og med indhold, du måske ikke vil se).

Hvad der kan undertiden være sjovt-i 2014 Josh Lowenshon lavede overskrifter med sine dumme antics at sende billeder af sloths til folk omkring LA-er lidt mindre sjovt, hvis du siger en forretningskvinde i en lufthavnslokale og den eneste anden lounge beboer kender nu dit navn og det billede, der følger med det (med AirDrop-udsendelsen med venlig hilsen) og sender dig uopfordrede billeder.

Du kan navn og billede af alle nærliggende AirDrop-modtagere ved at starte en AirDrop-sending. Lad os derfor tage en hurtig top på, hvordan du kan tjekke dine AirDrop-indstillinger, så de passer til, hvordan du vil bruge AirDrop (som for de fleste mennesker slet ikke er). For at gøre det skal du tage fat på din iOS-enhed, og skub op for at åbne kontrolcenteret fra startskærmen.

I Kontrolcenter kan du straks se status for AirDrop i midten af ​​panelindgangen mærket "AirDrop:"

Tryk på indgangen, og du får vist menuen AirDrop-adgangsniveau.

Du kan vælge mellem tre muligheder.

Modtagelse af

  • : AirDrop-funktionaliteten er helt deaktiveret; Du kan ikke engang bruge AirDrop selv mellem dine egne enheder. Kontakter Kun
  • : Kun personer i din iOS-enhedens kontaktliste kan se din AirDrop-tilgængelighed og sende dig filer (som du skal acceptere eller afvise). Du kan sende AirDrop-filer mellem dine egne enheder (som deler det samme Apple ID) med automatisk accept. Alle
  • : Enhver med en AirDrop-kompatibel enhed inden for ~ 30 fod fra dig vil se navn og profilbillede af din Apple ID. Hvis du slet ikke bruger AirDrop (eller sjældent ved begivenheder som familie, får du samtaler), skal du slukke for det. Ikke alene vil du aldrig bekymre dig om nogen privatlivsproblemer, men du gemmer også en smidgen af ​​batterilevetid, fordi din telefon ikke vil stemme for AirDrop-venner hele tiden. Hvis du bruger det rutinemæssigt, skal du indstille det til kun kontaktpersoner - hvis du ikke kender nogen godt nok til at få deres kontaktoplysninger, skal de sandsynligvis ikke sende dig filer. Eller hvis den eneste grund til, at du klikede på denne artikel, var at få noget af den søde uopfordrede dovendyrsaktion, satte du det på "Alle" og lever på kanten.


Er placeringsmaerkede billeder virkelig en privatlivsforstyrrelse?

Er placeringsmaerkede billeder virkelig en privatlivsforstyrrelse?

Når du tager et billede med din smartphone (eller et moderne digitalkamera), logger det fotoets GPS-koordinater og indgår det i billedet metadata eller EXIF. Sådan kan din telefon vise en kortvisning af dit fotobibliotek. Nu kan du selvfølgelig slå geotagging herfra, hvordan du gør det på iOS og Android, men er det virkelig vigtigt?

(how-top)

Sådan får du iOS 'autokorrektur til at arbejde i flere sprog

Sådan får du iOS 'autokorrektur til at arbejde i flere sprog

Ikke alle taler kun ét sprog. Måske lærte du spansk i skolen, eller dine forældre er fra Tyskland. Uanset årsagen er det virkelig irriterende, når du forsøger at sende en tekst på et andet sprog end engelsk, og autokorrigering fortsætter med at forsøge at ændre "boire" til "Boise". Ingen går til en bar og bestiller en lille amerikansk by.

(how-top)