da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan gemmer du originale billeder med Instagram

Sådan gemmer du originale billeder med Instagram


Instagram, samt et sjovt socialt netværk, er nu en ret anstændig redigeringsapp. Du laver ikke længere bare over-the-top filtre på billeder med lav opløsning; nu kan du faktisk overveje redigeringer. Instagram indsender kun fotos med en maksimal opløsning på 1080x1080px. De billeder, de fleste smartphones tager, er meget højere kvalitet end det. Hvis du vil have den oprindelige billedopløsning med dine Instagram-redigeringer anvendt, skal du gemme dem andetsteds. Sådan går du til.

RELATED: Sådan tager du bedre Instagram-fotos

Gå til skærmbilledet "Indstillinger".

Rul ned og under "Indstillinger" -kategorien skal du slå "Gem originale billeder" på.

RELATERET: Hvad er Instagrams "Historier", og hvordan bruger jeg dem?

Nu, når du sender et foto til Instagram, bliver en kopi af originalen med de anvendte redigeringer gemt på din telefon.

Du kan også automatisk gemme de billeder, du sender til din Instagram Story. På den samme side "Options" i kategorien "Konto" skal du trykke på indstillingen "Story Settings".

Vend indstillingen "Gem Delt fotografier" på.

Nu, når du sender noget til din Instagram Story, Du har også en kopi på din telefon. Dette er især nyttigt, da de forsvinder efter 24 timer.


Sådan logger du af din Netflix-konto på hver enhed, der bruger den

Sådan logger du af din Netflix-konto på hver enhed, der bruger den

Hvis du nogensinde har logget på din Netflix-konto på en anden persons enhed, eller har logget på den på en enhed, skal du ikke længere bruge, du ved, hvor irriterende det kan være-især hvis nogen andre ser shows på din konto og sparker dig af. Sådan logger du ud af alle Netflix-sessioner med en enkelt knap.

(how-top)

Sådan slukker du offentlige Wi-Fi-meddelelser på en iPhone

Sådan slukker du offentlige Wi-Fi-meddelelser på en iPhone

En af iOS 'små irritationer er, at det er nødvendigt at oprette en meddelelse hver gang den opdager et nyt Wi-Fi-netværk. Sådan kan du slukke for det. Gå til appen Indstillinger og vælg "Wi-Fi." Sluk for "Spørg til tilslutte netværk". Og det er alt, hvad du skal gøre. Din iPhone vil ikke mere chikere dig over tilfældige Wi-Fi-netværk.

(how-top)