da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan redigeres redigerede Instagram-fotos uden at sende dem

Sådan redigeres redigerede Instagram-fotos uden at sende dem


Der er desværre ingen indbygget metode til at gemme dine redigerede Instagram-fotos uden at sende dem først. Men med dette pæne trick kan du tilføje Instagram-filtre til dine fotos og gemme dem lokalt til din telefon uden at skulle poste dem.

Hvorfor vil jeg gerne gøre dette?

RELATERET: Sådan Omorganisere dine Instagram-filtre (og skjul dem, du ikke kan lide)

Mens du bare kunne bruge en fotoredigeringsapp eller de indbyggede værktøjer på iOS og Android til at foretage redigeringer og tilføje filtre til dine fotos, gør Instagram det hel redigeringsproces er ret let og vanedannende. Derudover kan der være et bestemt Instagram-filter, som du er forelsket i og vil bruge på nogle af dine fotos, men ønsker ikke nødvendigvis at indsende disse fotos på din Instagram-side.

Med det sagt er der en let trick, som du kan gøre, hvis du vil bruge Instagrams egne redigeringsværktøjer på nogle billeder, men vil ikke faktisk bogføre dem.

Tricket: Brug flyvemaskinemodus

Hvis du gør dette, involverer du midlertidigt at muliggøre fly tilstand på din telefon. Du stiller teknisk nogensinde billedet til din Instagram-side (eller i det mindste forsøger at), men hvis du har flytilstand på, vil det resultere i en mislykket upload. Imidlertid bliver billedet stadig gemt lokalt til din telefon, da der i det mindste var et forsøg på at sende det op.

Vælg det billede, du vil redigere, og rediger dine billeder (eller tilføj et filter til det ) som du normalt ville, og derefter trykke på "Næste" i øverste højre hjørne af skærmen.

Når du kommer til skærmen, hvor du kan indtaste en beskrivelse, tilføj et sted og mere, aktiver flymodus. Du kan gøre dette på iPhone ved at svinge op fra bunden for at hente kontrolcenter eller svinge ned fra toppen af ​​Android for at få adgang til hurtigtasterne.

Gå tilbage til Instagram og tryk på "Del".

Selvfølgelig , vil billedet ikke blive sendt korrekt, og du får se et lille banner, der siger "Vi vil prøve igen, når der er en bedre forbindelse." På det tidspunkt vil dit redigerede billede blive gemt lokalt til din telefon.

Klik derefter blot på knappen "X" til højre for det lille banner for at annullere uploadet helt.

Klik derefter på "Fjern", når popup-vinduet fra bunden vises. Dette forhindrer Instagram i at genprøve uploaden, når du slukker flytilstand.

Derefter kan du deaktivere flytilstand og nyde dit Instagram-redigerede billede uden at skulle sende det til Instagram.


Sådan tilføjes en statisk TCP / IP-rute til Windows Routing Table

Sådan tilføjes en statisk TCP / IP-rute til Windows Routing Table

I nogle specifikke typer miljøer kan det være nyttigt at tilføje en statisk rute til rutingstabellen i Windows. Sådan handler du om det. RELATED: Sådan bruger du Traceroute til at identificere netværksproblemer En rutetabellen dikterer, hvor alle pakker går, når de forlader et system - om det er en fysisk router eller en pc .

(how-top)

Windows gør det muligt at ændre de velkomstskærme, der vises, når du starter computeren til næsten ethvert billede, du bruger vil bruge. Det er nemt at gøre i Windows 8 og 10, men ret godt skjult i Windows 7.

Windows gør det muligt at ændre de velkomstskærme, der vises, når du starter computeren til næsten ethvert billede, du bruger vil bruge. Det er nemt at gøre i Windows 8 og 10, men ret godt skjult i Windows 7.

Windows 8 og 10 brugere: Indstil brugerdefineret Lås skærm og log ind baggrunde RELATED: Sådan tilpasses låseskærmen på Windows 8 eller 10 Windows 8 og Windows 10 gør det nemt at tilpasse låseskærmen. Alt du skal gøre er at gå til Indstillinger> Personalisering> Låseskærm. Skærmen ser lidt anderledes ud i Windows 8 end de gør i Windows 10, men de er de samme.

(how-top)