da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan glemmer du et Wi-Fi-netværk på din iPhone eller iPad

Sådan glemmer du et Wi-Fi-netværk på din iPhone eller iPad


Som standard husker iOS-enheder de Wi-Fi-netværk, som du har tilsluttet tidligere, og forsøger automatisk at tilslut igen i fremtiden. Denne funktion er temmelig praktisk mest af tiden, men det kan til tider være en gener. Heldigvis er det nemt at have iOS glemme specifikke Wi-Fi-netværk.

Mange af os bor og arbejder på steder, hvor der kun er et Wi-Fi-netværk, som du nogensinde bruger. Og hvis du aldrig deltager i et andet af de tilgængelige netværk på et sted, vil det ikke være til stor nytte for din iOS-enhed at glemme netværk. Men hvis du nogensinde har forbindelse til en nabos Wi-Fi eller brugt et backup-netværk på arbejdspladsen (eller selvom du har flere netværk i et stort hjem), har du sikkert fået forbindelse til det forkerte netværk automatisk efter det faktum.

RELATED: Sådan ændrer du dit Wi-Fi-netværkets navn og adgangskode

Når flere Wi-Fi-netværk er tilgængelige på et enkelt sted, har iOS tendens til at gå med, uanset netværkets SSID-navn kommer først alfabetisk - selvom at netværkssignalet er svagere. (Så bonus tip: Hvis du har administratoradgang til et af disse netværk, skal du omdøbe dette netværk, så det kommer først alfabetisk.) Hvis du i stedet vil have iOS glemme de andre netværk, så gør du det.

I din app, skal du trykke på Wi-Fi for at få vist tilgængelige netværk.

Find i netværket listen, hvor du vil have, at iOS skal glemme, og tryk så på Info-knappen til højre.

Tryk på "Glem dette netværk. "

I bekræftelsesboksen skal du trykke på Glem.

Og det er alt, hvad du skal gøre. Når du har iOS glemmer et Wi-Fi-netværk, vil iOS ikke længere blive medlem af netværket automatisk. Netværket vil dog stadig blive vist på din liste. Du kan trykke på det til enhver tid for at blive medlem af netværket, selv om du skal angive et kodeord igen, hvis det er et sikkert netværk. Bare bemærk, at når du tilslutter dig et netværk, starter iOS automatisk med det igen, og du bliver nødt til at glemme det igen for at stoppe det.


Har du sikkert brug for sikker fjernelse af USB-flashdrev?

Har du sikkert brug for sikker fjernelse af USB-flashdrev?

Du har sikkert hørt, at du altid skal bruge ikonet Sikker fjernelse af hardware, før du trækker en USB-enhed fra. Der er dog også en god chance for at du har taget USB-enheden ud uden at bruge denne indstilling, og alt fungerede fint. Windows sig selv fortæller dig, at du ikke behøver at bruge funktionen Safely Remove Hardware, hvis du bruger visse indstillinger - Standardindstillingerne - men det råd, som Windows giver, er vildledende.

(how-to)

Sådan får du offline-kort i Windows 10's kort App

Sådan får du offline-kort i Windows 10's kort App

Hvis du ved, at du bruger din pc på et sted uden internetforbindelse, og du har brug for adgang til kort, skal du kan downloade kort til bestemte områder i appen "Maps" i Windows 10 og bruge dem offline. RELATED: Sådan fjerner du elementer fra den mest brugte liste på Windows 10 Start Menu For at åbne " Maps "-app, klik på knappen Start og klik på" Kort "i listen" Mest brugte "på menuen Start.

(how-to)