da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan slettes din Twitter-konto

Sådan slettes din Twitter-konto


Vil du forlade kvidre bag? Du kan permanent slette din konto, slette alle dine tweets, tilhængere, favoritter og andre data. Det vil forsvinde fra Twitter næsten øjeblikkeligt og vil blive fuldstændigt udslettet fra kvidens servere om 30 dage.

Sådan fungerer deaktivering

  1. Besøg Twitter-webstedet i din browser og log ind på din konto.
  2. Klik på dit kontobillede og vælg "Indstillinger".
  3. Klik på linket "Deaktiver min konto" nederst på siden Indstillinger.
  4. Indtast dit kodeord, når du bliver bedt om at afslutte deaktiveringsprocessen.

For at slette din konto skal du "Deaktiver" først. Når du deaktiverer din konto, fjerner Twitter dine data fra Twitter inden for få minutter. Din konto bliver derefter placeret i kø for permanent sletning. Efter 30 dage bliver Twitter processen med at permanent slette din konto og dens tilknyttede data. Dine data bliver derefter slettet for altid, og alle vil kunne registrere en ny konto ved hjælp af dit tidligere Twitter-brugernavn.

Hvis du ændrer dig inden for disse 30 dage, kan du logge ind på din konto og genaktivere den. Dine data - herunder tweets, tilhængere og favoritter - bliver gendannet til Twitter inden for få minutter.

Sådan slettes din Twitter-konto

For at slette din konto skal du besøge Twitter-webstedet i din webbrowser - du kan ' Brug ikke smartphone-appen og log ind på din konto. Klik på dit brugerkontobillede og vælg "Indstillinger" for at få adgang til din kontoindstillingsside.

Klik på linket "Deaktiver min konto" nederst på siden med kontoindstillinger.

Twitter vil give flere oplysninger om sletning af din konto og bede om tilbagemelding om hvorfor du sletter din konto.

For at bekræfte, at du vil slette din konto, skal du klikke på knappen "Slet @ konto".

Du skal angive din adgangskode og klikke på "Deaktiver konto" for at bekræfte, at du vil slette din konto.

Twitter informerer dig om, at din konto er deaktiveret. Dine data skal forsvinde fra Twitter-webstedet inden for et par minutter.

Sådan genaktiveres din Twitter-konto

Hvis du skifter mening, skal du besøge Twitter-hjemmesiden i din webbrowser - igen kan du ikke bruge en Twitter-smartphone app til dette - og log ind med din kontos brugernavn eller e-mail-adresse og adgangskode.

Når du logger ind, bliver din konto genaktiveret. Twitter kan tage et par minutter for at gendanne alle dine kontooplysninger.

Billedkredit: Andreas Eldh


Sådan indstilles din placering manuelt i Google Chrome

Sådan indstilles din placering manuelt i Google Chrome

Telefoner får alle de sjove legetøj. Takket være den indbyggede GPS, netværks triangulation og andre godbidder, er det muligt for dem at bruge en mere eller mindre nøjagtig placering til apps og websiteværktøjer. Det er normalt ikke sandt med bærbare og stationære pc'er, hvor lokaltilgængelighed bestemmes normalt ud fra din IP-adresse.

(how-top)

Hvad er den nye arkivfunktion i Google Fotos?

Hvad er den nye arkivfunktion i Google Fotos?

Hvis du er en Google Fotos-bruger, har du muligvis set en ny funktion, der hedder "Arkiv", vises i appens sidebjælke . hvis ikke, stress ikke-det er lige nu ruller ud og ikke alle har det endnu. Da det er nyt, kan du hurtigt se på, hvad det er, hvorfor du vil have det, og hvordan du bruger det. RELATERET: 18 ting du måske ikke har kendte Google Fotos kan gøre Kort sagt er en måde at holde dine fotos mere organiserede - det er virkelig ikke det anderledes end at arkivere e-mails i Gmail.

(how-top)