da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan slettes din LinkedIn-konto

Sådan slettes din LinkedIn-konto


LinkedIn giver dig mulighed for at slette din konto og slette din profil helt fra hjemmesiden. Hvis du hellere vil lade din konto være åben og bare gøre disse irriterende e-mails stop, kan du stoppe LinkedIns e-mails - men det er den virkelig nukleare mulighed.

Hvad du behøver at vide

RELATED: Sådan stopper Linkedins irriterende e-mails for godt

Når du har slettet din konto, vil du miste adgangen til alle data i din konto. Din profil forsvinder fra LinkedIn-webstedet og vil snart forsvinde fra Google, Bing og andre søgemaskiner.

Du kan ændre mening inden for tyve dage og genaktivere din gamle konto. Du vil dog miste alle dine gruppemedlemmer, efterfølgere, ignoreres og afventer invitationer, påtegninger og anbefalinger.

Før du sletter din konto, vil du måske downloade en kopi af dine LinkedIn-data. For at gøre dette skal du besøge siden Begær din dataarkiv på LinkedIn-webstedet og klikke på knappen "Request Archive".

Sådan slettes din konto på skrivebordets hjemmeside

For at slette din konto, besøg LinkedIns websted, punkt til dit profilbillede ikon øverst til højre på siden og klik på "Administrer" ved siden af ​​Fortrolighed og indstillinger.

Rul ned på Kontosiden og klik på "Lukning af din LinkedIn-konto" under Abonnementer. Du kan også lige gå direkte til siden Luk din konto med dette link.

Vælg årsagen til, at du vil lukke dit LinkedIn-konto og give en tilbagemelding, du gerne vil give. Klik på "Næste" for at fortsætte.

Indtast dit LinkedIn-kontoadgangskode på næste side og klik på knappen "Luk konto" for at bekræfte, at du vil lukke din konto.

Sådan slettes din konto på en smartphone

Du kan også slette din konto fra LinkedIn-appen på iPhone eller Android eller på LinkedIns mobilwebsite på din telefon. Processen er ens.

Tryk på ikonet "Me" i navigationslinjen, og tryk så på det gearformede ikon "Indstillinger". Tryk på knappen "Luk konto" på fanen Konto.

Tryk på "Fortsæt" og tryk på en grund, hvor du vil lukke din LinkedIn-konto. Giv dit LinkedIn-konto adgangskode og tryk på "Udført". Din konto bliver lukket.

Sådan genaktiveres din konto

Hvis du gerne vil genaktivere din konto inden for tyve dage, skal du gå tilbage til LinkedIn-webstedet og logge ind med din kontos e-mail-adresse og adgangskode.

Du får se en "Reaktiver" -knap, der vil genaktivere din konto, selvom du mister disse gruppemedlemmer, følgeseddel, ignoreres og afventer invitationer, påtegninger og anbefalinger.

Billedkredit: Sheila Scarborough


Sådan får du computeren til at læse dokumenter til dig

Sådan får du computeren til at læse dokumenter til dig

Siden begyndelsen af ​​computerens alder har folk altid haft det godt at få computere til at tale med dem. Disse dage er denne funktionalitet bygget direkte ind i Windows, og du kan nemt bruge den til at få din pc til at læse dokumenter til dig. Brug af tekst til talefunktionalitet på din computer kan spare dig for meget tid, hvis du skal studere tester, læse bøger, anmelde rapporter, eller hvis du bare har lyst til at lytte i stedet for at læse.

(how-top)

Hvad betyder emoji ved siden af ​​mine Snapchat-venner?

Hvad betyder emoji ved siden af ​​mine Snapchat-venner?

Udover nogle af dine Snapchat-venner ser du lille emoji. Hver af disse emoji har en bestemt betydning. Lad os se på, hvad de er. Denne person er din # 1 bedste ven. Du sender dem mere Snaps end nogen anden, og de sender dig flere snaps end nogen anden. Du har været # 1 Bedste venner med denne person i to uger i træk.

(how-top)