da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan slukkes du for natvisning på nestkammen

Sådan slukkes du for natvisning på nestkammen


Masser af tyveri kommer ud om natten, hvilket betyder at nattesyn kan være en god funktion til dit sikkerhedskamera. Men hvis det ikke er noget, du har brug for, kan du nemt slukke det på Nest Cam.

RELATERET: Hvordan fungerer natkameraer?

Der er meget få grunde til at slukke for nattesyn , men siger, at du har din Nest Cam placeret ved et vindue spideret udenfor. Det infrarøde lys, der udsendes fra kameraet, ville skabe en massiv refleksion på glasset, hvilket ville negere enhver nytte, der blev givet af nattesynet. På det tidspunkt kan du overveje at slukke for nattesyn helt, især hvis din indkørsel eller gade er godt oplyst om natten.

Start med at åbne Nest-appen på din telefon og tappe på din Nest Cams livevisning.

Tryk på ikonet for indstillings gear i øverste højre hjørne af skærmen.

Vælg "Night Vision" fra listen.

Som standard bliver den indstillet til "Auto", hvilket betyder, at Nest Cam'en skifter automatisk frem og tilbage mellem nattesyn og dagsmodus baseret på tidspunktet på dagen. Du kan dog også vælge at få nattsyn altid tændt eller slukke helt.

For at slukke for nattsynskabets kapacitet, tryk og træk den hvide prik og flyt den til venstre under "Off".

Derefter forbliver din Nest Cam altid i dagtilstand og vil aldrig tænde for nattesyn, medmindre du går tilbage til indstillingerne og skifter den manuelt tilbage.


Sådan deaktiverer du Aero Peek i Windows

Sådan deaktiverer du Aero Peek i Windows

Aero Peek er en funktion, der har været tilgængelig i Windows siden Windows 7, og er aktiveret som standard (undtagen i Windows 8). Det giver dig mulighed for midlertidigt at kigge på skrivebordet bag enhver åben programvindue. RELATERET: Sådan foretages Aero Peek Display øjeblikkeligt i Windows For at bruge Aero Peek skal du flytte musen over knappen Vis skrivebord på langt til højre for proceslinjen.

(how-top)

Sådan deler du dine iCloud-fotos med venner, der ikke bruger Apple-produkter

Sådan deler du dine iCloud-fotos med venner, der ikke bruger Apple-produkter

Du deler travlt feriebilleder i en iCloud Photo Stream, når nogen meddeler, at de ikke har en iPhone og kan ikke deltage Hvad laver du? Ligesom alt, hvad Apple, iCloud Photo Sharing er, er både super nem at bruge, når alle bruger Apple-produkter og også i besiddelse. Det betyder, at dine venner med Android-telefoner og lignende bare ikke kommer til at klare den fulde iCloud fotodelingoplevelse.

(how-top)