da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan tager du billeder med Burst Mode på en iOS-enhed

Sådan tager du billeder med Burst Mode på en iOS-enhed


Vi er sikker på, at du har forsøgt at fange det perfekte øjeblik med dit kamera, og du er bare en smule for sent eller for tidligt og du savner det. Hvis du ejer en iPhone eller iPad, kan du bruge burst mode og aldrig gå glip af det perfekte billede igen.

Et af de største problemer med digitalkameraer eller kameraer er, at de ofte er ideel til at tage stillbilleder eller portrætter. Linje alle sammen, gruppér dem sammen og få dem til at sige "ost", og du vil sandsynligvis få det nøjagtige foto du vil have.

Ikke så meget, men hvis du forsøger at fange et levende øjeblik, som f.eks. mennesker eller ting i aktion. I sådanne tilfælde kan du prøve at tage flere billeder ved at trykke på udløserknappen, men chancerne er, at du sandsynligvis vil savne dit skud, eller det vil ikke ændre, hvordan du ønskede.

Burst Mode til redning

Burst-tilstand på iOS betyder, at du kan pege på din iPhone eller iPad på dit emne, holde udløserknappen eller lydstyrke op-knappen, og det begynder at tage et billede efter det andet, indtil du giver slip.

Du kan fortælle burst-tilstand er forekommer, fordi du vil bemærke, at miniaturen i det nederste højre hjørne vil ændre sig, efterhånden som hvert foto er taget.

I modsætning til den gamle kamerarulle grupperer den nye Fotos-app ikke brastbilleder i en enkelt miniature. I stedet vil alle de fotos, du tog i burst-tilstand, vises separat.

Billeder-appen grupperer ikke billeder af billeder, så du vil se hver enkelt taget separat.

Du kan trykke på det første billede i serien ( medmindre du straks ser en du kan lide), og Photos-appsne åbnes til fuld skærm. Herfra kan du svinge gennem hvert billede, indtil du finder en eller flere, der virkelig appellerer til dig.

Du kan så foretrække hvert billede, hvis du foretrækker det. Når du er færdig, tryk på "Vælg", tryk så på hvert billede, du vil slette, og tryk på papirkurven i øverste venstre hjørne.

Tryk på "Vælg", og tryk så på hvert billede, du vil beholde eller slette. En blå check angiver, at den er valgt.

Når det kommer til de billeder, du vil beholde, kan du dele dem via AirDrop, Mail, Facebook eller blot udskrive dem blandt andre muligheder.

Når du har udtænkt hvad du vil beholde, kan du dele dine billeder via AirDrop, en meddelelse, mail eller nogen af ​​de andre tilgængelige delemuligheder.

Burst-tilstand er naturligvis nyttig, fordi det eliminerer en masse usikkerhed. Du vil ikke spørge: "Skal jeg få skuddet?" På den anden side gør det nok ikke noget for at forsøge at være en bedre fotograf. Du kan også ende med hundredvis af ekstra billeder i din kamerarulle, som du senere skal sortere ud og slette.

Så den vigtigste takeaway her er brug af burst-tilstand efter behov, men kun efter behov, så du ikke slutter med at fylde din iPhone's opbevaring med unødvendige billeder.

Som altid, hvis du har noget, du vil tilføje, f.eks. en kommentar eller et spørgsmål, bedes du give din feedback i vores diskussionsforum.


Sådan gør du Google Chrome Brug mindre batterilevetid, hukommelse og CPU

Sådan gør du Google Chrome Brug mindre batterilevetid, hukommelse og CPU

Chrome er ikke den minimale webbrowser, det engang var. Chrome blev oprindeligt navngivet Chrome, fordi den var designet til at komme ud af din måde. Chrome er ikke længere bare en minimal browser - det er en hel applikationsplatform. Google-browseren synes at spise en smule batterilevetid, især på Mac'er.

(how-to)

Sådan skifter du billeder til

Sådan skifter du billeder til "Memories" på macOS

Apple Photos scanner automatisk dine mindeværdige begivenheder, steder og folk, og samler dem i kurater, der hedder Memories. Du kan også oprette dine egne Memories og gøre enhver hukommelse til et diasshow, som du kan dele med venner og familie. Memories er forskellige fra album. Album er bare mapper, du lægger billeder på.

(how-to)