da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan sættes din Facebook-konto til at slette eller mindske dig ved din død

Sådan sættes din Facebook-konto til at slette eller mindske dig ved din død


Der er mange spørgsmål, når man tænker på deres endelige dage. Hvor skal vi hen? Er der virkelig et efterliv? Hvad sker der med min Facebook-konto?

Okay, så den sidste er formentlig lav på prioriteringslisten, men det er noget at tænke over.

Det er ikke et behageligt problem at håndtere, men det er nødvendigt. Når du dør, lever din online arv på. Det eneste spørgsmål er: Er det sådan, hvordan du virkelig vil blive husket? Heldigvis giver Facebook dig to muligheder for en sådan eventualitet. Du kan enten vælge at slette din konto, når du dør eller have den mindet.

Mindsker din Facebook-konto

Når du minder om din konto, skal du forlade en person, du har tillid til, for at sikre dig, at din konto er kureret efter dig

  • Hvis du mindsker en konto, kan venner og familie komme sammen og dele minder om dig og har nogle vigtige funktioner.
  • Du hedder ordet "Remembering" placeret ved siden af ​​det. Dine privatlivsindstillinger tillader det, venner vil være i stand til at dele minder på din tidslinje.
  • Alt indhold, du tidligere har delt, vil forblive synligt for den påtænkte målgruppe.
  • Profiler, der er mindesmærket, vises ikke offentligt som fx påmindelser om fødselsdag , annoncer, Personer, du kan vide forslag.
  • Din konto bliver grundlæggende låst, hvilket betyder, at ingen kan logge ind på det.
  • Hvis du var den eneste administrator af en side, vil den blive fjernet, hvis Facebook modtager en gyldig anmodning .

For at indstille din konto, så jeg t kan være mindesmærket efter at du har bestået, skal du udpege en gammel kontakt. Dette ville være en ven eller et familiemedlem, som du stoler på at have tendens til dine ønsker.

For at indstille en tidligere kontakt skal du først åbne indstillingerne og klikke på "Sikkerhed" og derefter "Legacy Contact".

Nu behøver du bare at udnævne en ven til at tjene som din arvelige kontakt.

Din arvelige kontakt vil ikke få disse nye kræfter, før din konto er officielt memorialiseret, hvilken en person skal anmode om, efter at du er død.

Facebook vil kræve din navn, den dato du døde og eventuelt en form for bevis, som f.eks. link til dødsdom eller en kopi af dit dødscertifikat. Når de har det, og din konto bliver memorialiseret, bliver din gamle konto informeret om, at de kan være tilbøjelige til din konto.

Sletning af din Facebook-konto efter du har dømt

Den enklere mulighed er at få din konto slettet efter din død. Dette er ikke det samme som at deaktivere det. Når det er slettet, går alt væk.

Åbn Sikkerhedsindstillingerne, klik på "Legacy Contact" og denne gang klik på "Anmod om sletning af konto".

Hvis du tænker dig, kan du vælge at beholde din Facebook intakt.

Når du er gået væk, skal en person oplyse Facebook, som de kan gøre ved hjælp af en særlig anmodningsformular. Det er bedst, at du udnævner nogen, uanset om de er din gamle kontakt, for at tage sig af denne sag. Sørg for at kommunikere dem med dine ønsker for, hvordan din Facebook-konto skal håndteres. Uanset om du har lyst til at slette det, skal det tage sig af, når Facebook er klar over, at du er væk.

Dette er naturligvis et ubehageligt emne, der skal diskuteres, men det er en vigtig. Mange mennesker kan regne med, at de har tingene dækket, når det kommer til deres ejendom, f.eks. Hvordan dine aktiver vil blive opdelt eller hvem der vil overtage kontrollen over dine anliggender, men kun få kan overveje, hvad der sker med dit online efterliv. , memorialisering eller sletning af din Facebook-konto vil sikre, at det håndteres efter dine ønsker, i stedet for at forlade det til tiden.


Hvorfor installerer hvert pc-spil sin egen kopi af DirectX?

Hvorfor installerer hvert pc-spil sin egen kopi af DirectX?

DirectX er en del af Windows-operativsystemet. Så hvorfor virker det som om hvert pc-spil du installerer fra Steam, Origin eller andetsteds installerer sin egen kopi af DirectX? Hvad er DirectX? DirectX er en del af Microsoft Windows. Det er en gruppe API'er (applikationsprogrammeringsgrænseflader) udviklere kan bruge til 3D grafik, video, multimedie, lyd og gamepad funktioner på Windows.

(how-top)

Sådan markerer du meddelelser som læst så snart du klikker på dem i Outlook

Sådan markerer du meddelelser som læst så snart du klikker på dem i Outlook

Har du nogensinde irriteret, at Outlook ikke markerer meddelelser som læst, så snart du klikker og ser dem ind læsepanelet? Her viser vi dig, hvordan du laver Outlook markere dem som læst, så snart de er åbnet. Som standard vil Outlook ikke markere en meddelelse som læst, før du vælger en anden meddelelse.

(how-top)