da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan sørger du for din Mac og iPhone's fotosynkronisering til iCloud

Sådan sørger du for din Mac og iPhone's fotosynkronisering til iCloud


Billeder er Apples universelle svar på fotodeling på tværs af alle dens enheder. Uanset om du bruger en iPhone eller iPad, eller hvis du har din troværdige Mac, hvis du har dine billeder gemt på en enhed, skal de være tilgængelige i resten.

Billeder er dog en forholdsvis ny app, der skal erstatte ærværdig iPhoto, og som vi sagde, opret en universel app, der synkroniseres med iCloud og derefter viser billeder på den enhed, du bruger. I teorien fungerer det ret fejlfrit, og for det meste skal du ikke have nogen problemer.

RELATERET: Sådan deaktiveres iCloud-fotosynkronisering i OS X-fotos

Med det samme for at få fotosynkronisering til fungerer korrekt, er det vigtigt at sikre, at dine indstillinger er konfigureret korrekt på dine enheder. I dag vil vi diskutere, hvordan du sikrer, at alt fungerer korrekt, så det du ser på din Mac, er det du ser på din iPhone og omvendt.

Vi har diskuteret, hvordan du deaktiverer fotos synkroniseringsindstillinger på OS X i en tidligere artikel, så hvis du vil have den fulde down-down, anbefaler vi at du læser det. I dag vil vi kun fokusere på de eneste indstillinger, der betyder noget.

På din Mac

Det første du skal sørge for, er, om du bruger en Mac, iPhone eller iPad, som du er underskrevet ind i samme iCloud-konto. Gå ikke over dette trin.

Den sædvanlige måde, du sandsynligvis vil kontrollere for at sikre, at dine iCloud-synkroniseringsindstillinger er korrekte, er at åbne Photos 'præferencer og kontrollere, at "iCloud Photo Library" er markeret.

Alternativt, åbne iCloud-systemets præferencer, og klik derefter på knappen "Valgmuligheder".

Kontroller, at "iCloud Photo Library" er markeret.

Bemærk, at der er andre indstillinger, du kan tjekke for "My Photo Stream "og" iCloud Photo Sharing ", men den første mulighed er, at nøgleelementet du vil sikre, er aktiveret, hvis du automatisk vil synkronisere alle dine billeder på tværs af alle dine enheder.

På din iOS-enhed

Hvis du 'bruger en iPad eller iPhone, indstillingerne er ikke anderledes, så hvis du har problemer med synkronisering, vil du straks kontrollere dem. Først skal du åbne indstillingerne på din iOS-enhed og derefter trykke på åbne "Fotos & kamera".

Nu ser du, at de samme tre muligheder, du så på din Mac, også er her. I det følgende eksempel vil du se, at "iCloud Photo Library" ikke er aktiveret. Det betyder, at selv om vi ser alle vores fotos uploadet fra vores Mac på vores iPad, ser vi ikke billeder på vores iPad på vores Mac.

Sørg derfor for at "iCloud Photo Library" er aktiveret, så når du tager et billede på din iPhone eller iPad uploades det ikke kun automatisk til iCloud, men det er så tilgængeligt på andre enheder, der er tilsluttet den iCloud-konto.

Fotodeling er en fantastisk måde at sikre, at uanset hvilken enhed du ' at bruge, har du altid adgang til alle dine dyrebare minder. Det betyder, at hvis du viser nogen billeder på din iPhone, behøver du ikke stoppe og få fat i din bærbare computer for at vise dem noget, der er gemt på det.

Når det er sagt, skal du stadig sørge for, at dine enheder er tilsluttet til den samme iCloud-konto, og alle dine indstillinger er korrekt aktiveret.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, som du gerne vil bidrage til i denne artikel, bedes du sende din feedback i vores diskussionsforum.


Sådan fjerner du et ord, du har tilføjet til ordbogen på Mac OS X

Sådan fjerner du et ord, du har tilføjet til ordbogen på Mac OS X

De fleste Mac-applikationer bruger operativsystemets stavekontrolfunktion og deler samme personlige ordbog. Så hvis du tilføjer et brugerdefineret ord til din ordbog i et program, vil andre Mac-apps ikke detektere det som en typografi i fremtiden. Men der er ingen indlysende måde at fjerne et ord fra ordbogen, hvis du tilfældigt tilføjer en.

(how-to)

Sådan sender du penge til venner Brug Facebooks nye pengeoverførselsfunktion

Sådan sender du penge til venner Brug Facebooks nye pengeoverførselsfunktion

Du kan muligvis ikke indse det på grund af den stilfuldt lancerede lancering, men vidste du, at du kan sende penge til dine venner ved hjælp af Facebooks nye Messenger Betalingssystem? Det er rigtigt, bare ved at klikke på ikonet for lille mønt i nederste hjørne af din chat, kan du overføre næsten alle de penge, du vil have til nogen på din venneliste på et øjeblik.

(how-to)