da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan opretter og deler du samarbejdspapirer i Google Fotos

Sådan opretter og deler du samarbejdspapirer i Google Fotos


Uanset om du vil dele familiebilleder med fjerne familie eller gøre en fælles pool af ferie- eller begivenhedsbilleder med venner, er det nemt at oprette og del samarbejdspapirer i Google Fotos.

Selvom der ikke er nogen mangel på måder at dele billeder på blandt dine venner, tilbyder Google Fotos nogle ret tiltrækkende grunde, så det er din valgfri billeddelingsplatform. For det første er der den simple ubiquity af Google-konti - praktisk taget har alle allerede en, og hvis ikke, er det gratis. Google Fotos tilbyder også funktioner som ubegrænset fotolagring, indbyggede sociale funktioner som kommentarer til album og individuelle billeder, ansigtsgenkendelse og genkendelse af genstand, en lang række andre funktioner, store og små.

Faktisk har vi kun en reel klage til lodge om fotodeling via Google Fotos. Når du deler et album, kan du ikke rigtig begrænse hvem der kan se det. Google Fotos opretter en brugerdefineret (og obfuscated) URL for hvert album, og du deler albummet ved at sende folk den webadresse. Der er ingen måde at begrænse adgangen til bestemte Google-konti. Selvom chancerne for at nogen gætter den lange og obfuscated webadresse, der peger på dit delte album, er lille, forhindrer det ikke de personer, som du deler webadressen fra, at dele det med andre. Vi foretrækker stadig den ekstra sikkerhed for login-begrænset adgang. Forhåbentlig er dette et problem, som Google adresserer i fremtidige opdateringer til Google Fotos.

Denne mindre klage til side gør det nemt at dele dine billeder med Google Fotos. Lad os hoppe lige ind i at oprette et nyt album og aktivere delingsfunktionerne. Vi kører dig gennem funktionerne ved hjælp af Google Photos til iOS-appen, men funktionaliteten er stort set den samme i Android-appen. Du skal også kunne følge med let, hvis du bruger den webbaserede Google Photos-grænseflade, da menuindgavene er ens.

Opret og del et album i Google Fotos

For at oprette din første delte album, brand din app til Google Fotos og klik på menuikonet (tre vandrette linjer) i søgefeltet. Klik på "Delt" for at få adgang til dit delte albumkatalog i menuen.

På siden "Delt" klikker du på + symbolet nederst til højre for at oprette et album. Du bliver bedt om at vælge billeder til albummet - vælg så få som en eller så mange som du vil, og klik derefter på "Næste".

Navngiv dit nye album, og klik derefter på "Del". Du vil se alle former for delingsindstillinger afhængigt af hvilke apps du har aktiveret til deling. Du kan dele albummet med individuelle kontakter, sende den delte webadresse til din messaging app, e-mail et link til albummet osv.

Selvom det ikke umiddelbart er tydeligt her, vil vi gerne understrege det punkt vi ført op tidligere. Google Fotos deling er ikke tilladelsesbaseret. Hvis du deler dit album med tre af dine venner, giver du ikke deres tre Google-konti tilladelse til at få adgang til det delte album. Du sender dem bare URL'en til albummet. Ja, denne webadresse er lang, og chancerne for tilfældige mennesker, der snuble over det, er stort set nul. Men enhver med webadressen kan få adgang til dine fotos, hvilket betyder, at de mennesker, du delte den med, nemt kan dele det med andre. Så det er i din bedste interesse at holde følsomme billeder ud af delte album og dele kun med personer, du stoler på.

Administrer dit delte album

Så du har oprettet dit album og delt det. Lad os nu se på, hvordan man styrer det album. Hvis du lige er færdig med at oprette et nyt album, vil du straks lande på albummets side. Hvis du kommer tilbage til appen, skal du trykke på ikonet "Albums" og derefter på "Delt" albumets miniaturebillede. Du får vist en liste over alle dine delte album (i vores eksempel er der kun det "Husdyr" album, vi oprettede i sidste afsnit). Tryk på det album, du vil åbne.

I albummet ses en række ikoner i øverste højre hjørne. Fra venstre til højre lader de dig:

  • Send albumet til Chromecast som et diasshow
  • Tilføj fotos til albummet
  • Lav kommentarer til albummet
  • Del albummet med flere mennesker
  • Gå til albummets menu.

Albummets menu giver dig mulighed for at tage handlinger som at se nyere aktivitet, redigere albumnavnet, konfigurere delingsindstillinger og slette albummet.

Siden "Deling indstillinger" indeholder flere ekstra muligheder. Du kan få fat i en kopi af delingslinket, se, hvem der er blevet inviteret til at se albummet, skifte samarbejde og kommentere eller slukke og naturligvis stop med at dele albummet.

Stop deling af et album

En af vores foretrukne ting om delingskrydsning i Google Fotos er, at hvis du holder op med at dele et album og derefter deler det igen senere, får albumet en helt ny, randomiseret URL (i modsætning til den statiske webadresse, der permanent tildeles albummer, når du deler et iCloud-billede album). Mens du vil miste kommentarer og samarbejdsvideoer, hvis du stopper med at dele et album, er det rart at du kan dele det igen med en helt ny URL, hvis du har brug for det, i stedet for at slette hele albummet og genopbygge det fra bunden.

Det er alt der er til stede: Du har nu et fælles og samarbejdsvilligt Google Fotos album, hvor dine venner ikke kun kan se f.eks. dine feriebilleder, men endda tilføje deres egne, hvis de er på turen med dig.


Sådan tænder du automatisk dit tv, når du tænder SHIELD Android TV

Sådan tænder du automatisk dit tv, når du tænder SHIELD Android TV

Det er en lille ting, men at få dit tv til at tænde automatisk, når du tænder din Android TV-boks er flot. Sagen er, ikke alle Android-tv'er understøtter dette, hvilket blot er en af ​​de mange ting, der gør NVIDIA SHIELD-konsollen til den bedste Android TV-boks derude. RELATED: Sådan aktiveres HDMI-CEC på dit tv , og hvorfor du bør Hvis du har et SHIELD, er der en super nem måde at tillade det at styre dit tv - det betyder, at du tænder og slukker for apparatet.

(how-top)

Sådan laver jeg iOS Beta Nu hvor iOS 11 er ude

Sådan laver jeg iOS Beta Nu hvor iOS 11 er ude

Når en større udgivelse af iOS kommer ud, er fordelene ved at være på beta-udgivelseskanalen væsentligt - her er hvordan man får RELATERET: Nyheder i iOS 11 til iPhone og iPad, tilgængelig nu På vej mod en større iOS-opdatering (som skiftet mellem iOS 10 og iOS 11, der er fyldt med tonsvis af nye funktioner), er det meget sjovt at hoppe på beta-testvognen.

(how-top)