da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan skjuler du, overfører, erstatter eller sletter en flise tracker fra din konto

Sådan skjuler du, overfører, erstatter eller sletter en flise tracker fra din konto


Fliseregistere er nyttige, små Bluetooth-enheder, som giver dig mulighed for at finde dine nøgler, tegnebog eller andet, du kan vedhæfte dem til. Når du parrer dem med din konto, er de dog lidt svære at fjerne ved design. Sådan skjuler du en flise fra din konto, overføres i en erstatningsflise eller sletter en flise helt.

RELATERET: Sådan bruges flise til at finde dine nøgler, tegnebog eller noget andet

Siden en flise tracker er forbundet til din telefon og kan bruges til at finde vigtige ting som dine nøgler, telefon eller tegnebog, gør det ikke nemt at fjerne dem. Det sidste du vil have, er for en tyv at straks fjerne din tracker, så du ikke kan finde dine ting. Hvis du skal slippe af med en gammel flise fra din konto, er der et par måder at gøre det på, og de arbejder alle lidt anderledes:

  • Skjul en flise: Hvis du har en flise på din liste, der har et dött batteri eller du bare er ligeglad med at se det længere, kan du midlertidigt skjule det. Dette vil stadig holde fliserne aktive på din konto, men du får ikke beskeder om det, og det vises ikke i din flise liste. Du kan til enhver tid fjerne en flise fra menuen Indstillinger.
  • Overfør en flise: Denne indstilling giver dig mulighed for at give din flise væk til en anden. Du skal kontakte Tile's kundesupport for at gøre dette.
  • Udskift et flise: Til sidst vil det ikke-aftagelige batteri i din flise dø. Når det sker, kan du købe en ny flise og erstatte din gamle flise med den nye. Dette trin vil deaktivere din gamle flise.
  • Slet en flise: Hvis du vil fjerne en flise fra din konto helt, skal du kontakte Tegnes kundesupport. Dette er nukleare indstillingen. Når en flise er deaktiveret, kan den af ​​sikkerhedsmæssige årsager ikke genaktiveres på nogen konto. Hvis du vil give din flise væk eller bare gemme det et stykke tid, skal du bruge en af ​​de andre muligheder.

Generelt vil du ikke slette en flise, men vi går igennem, hvordan du bruger hver indstilling.

Skjul en flise fra din liste

For midlertidigt at skjule en flise fra din konto, skal du åbne fliserappen.

Stryg over den flise, du vil skjule fra højre til venstre for at afsløre en menu. Tryk på den røde skjul-knap.

Nu vil du ikke se den, du lige har skjult, på din liste over fliser. Du kan heller ikke bruge den til at finde din telefon, og du vil ikke kunne ringe den fjernt fra din telefon.

Hvis du nogensinde har brug for at ophæve din flise, skal du trykke på ikonet Indstillinger på hovedskærmen for app.

Rul ned og tryk på Administrer skjulte fliser.

Her ses en liste over de fliser du har gemt. Tryk på Unhide ved siden af ​​det, du vil tilføje tilbage til din flip-liste.

Du kan gemme eller udfolde en flise så ofte som du har brug for.

Overfør en flise til en ven

Hvis du vil give din flise væk til en anden, skal du kontakte fliser støtte. Før du gør det, skal du bruge et par stykker information.

  • Din email adresse.
  • E-mailadressen til den person, du vil overføre din flise til.
  • Teglens flise ID overfører.

Du har allerede den første del naturligvis. Sørg for, at din ven har downloadet appen Tile til Android eller iOS og bede dem om den e-mail-adresse, de plejede at tilmelde sig. Den sidste bit er lidt vanskeligere. For at finde dit Tile ID, skal du åbne Tile appen og skubbe den Tile, du vil overføre til venstre. Tryk på Rediger.

På bunden af ​​skærmen vil du se en alfanumerisk streng ved siden af ​​Tile Identifier (i det område, der er uskarpt på billedet nedenfor). Skriv ned denne streng.

Når du har disse oplysninger, skal du sende e-mail til Tile's support på [email protected] fra den email-adresse, der er knyttet til din konto. De vil hjælpe dig med overførselsprocessen derfra.

Udskift en gammel flise med en ny

Flise garanterer, at alle dets varer varer i mindst et år, men kan (og sandsynligvis vil) vare længere om batteriets levetid. Når du har haft en flise i elleve måneder, kan du vælge ind i Tegles reTile-program for at få en erstatning for billigere end den normale detailpris. Når du har din udskiftning, skal du åbne appen. Stryg til venstre på den tegning, du vil udskifte, og tryk på Rediger.

I bunden af ​​skærmen skal du trykke på "Erstat denne flise."

På de næste to skærme skal du vælge hvilken type flise, du udskifter din gamle enhed med.

Klik derefter på Tegl-logoet i midten af din nye enhed og læg den ved siden af ​​din telefon. Den nye Tile vil spille en lille jingle og automatisk parre med din telefon.

Når parringen er færdig, vil du se en blå skærm, der læser "Tile Activated."

Din nye Tile vil opretholde samme navn og billede (hvis du uploadede en) som den gamle flise. Du behøver ikke at opdatere nogen indstillinger. Den gamle flise er ubrugelig efter dette, men hvis du udskifter det, var det sandsynligvis død eller brudt allerede.

Slet en flise fra din konto

Normalt bør ovenstående muligheder være nok til ethvert problem du har . Selv hvis du er færdig med en flise for evigt, vil det have samme virkning at skjule det som at slette det fra et praktisk synspunkt. Men hvis du vil slippe af med en flise og gøre helt sikker på, at ingen andre nogensinde kan bruge det igen, skal du kontakte flisestøtte. Der er et par måder at gøre det på.

  • Chat-support: For at chatte med Tile online, skal du åbne en side på Tile's online Hjælp, svinge over det blå. Hvordan kan vi hjælpe? faneblad nederst på skærmen og klik på Live Support. Dette vil lade dig starte en samtale med en Tile repræsentant. Bemærk: Dette er kun tilgængeligt fra 8:30 til 5:30 Pacific.
  • Email support: Hvis du hellere vil tale via e-mail (eller ikke kan kontakte Tile om dagen), kan du sende en support anmodning via denne formular.

Igen er sletning af din flise en prøvelse, så du vil sandsynligvis ikke vil gøre det, medmindre du absolut skal slukke en flise helt. Når du sletter din flise, bliver den helt ubrugelig. Du kan aldrig aktivere det igen, og ingen andre kan nogensinde bruge det på deres konto.


Hvad er hiberfil.sys og hvordan sletter jeg det?

Hvad er hiberfil.sys og hvordan sletter jeg det?

Du læser sandsynligvis dette, fordi du har bemærket en gigantisk hiberfil.sys-fil, der sidder på dit systemdrev, og du spekulerer på, om du kan slippe af med det for at frigøre noget plads. Her er hvad den fil er, og hvordan du kan slette den, hvis du vil. Hvad er hiberfil.sys-filen? Afhængig af hvilken version af Windows du bruger, har du flere muligheder for at spare strøm, når du bruger ikke din pc.

(how-top)

Sådan stopper du Spotify fra automatisk afspilning af musik, når du har afsluttet en afspilningsliste eller et album

Sådan stopper du Spotify fra automatisk afspilning af musik, når du har afsluttet en afspilningsliste eller et album

Som standard, når Spotify når slutningen af ​​sangen, lytter album, kunstner eller spilleliste til dig til den afspiller automatisk lignende sange ved hjælp af dets radiofunktion. Du kan se i skærmbilledet nedenfor, at jeg lyttede til REMs Bad Day , og den næste ting, der spillede, var en sangradio til Bad Day .

(how-top)