da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Fem værd at bruge til privat browsertilstand (Udover porno)

Fem værd at bruge til privat browsertilstand (Udover porno)


Folk snicker om privat browsing mode, men det er ikke kun for pornografi. Faktisk er det ikke engang bare at surfe privat - det har andre anvendelser. Det hedder inkognitomodus i Chrome, privat browsing i Firefox og Safari og InPrivate Browsing i Microsoft Edge og Internet Explorer - men det er stort set den samme funktion i alle disse browsere.

Alt dette skyldes den måde, hvorpå privat browsing mode fungerer. Det giver dig en midlertidig browsersession, der ikke deler cookies med din hovedbrowser, og dataene - herunder disse cookies - slettes automatisk, når du lukker det private browservindue.

Log ind på et websted med flere konti på én gang

RELATERET: Sådan fungerer privat browsing, og hvorfor den ikke tilbyder fuldstændig beskyttelse af personlige oplysninger

De fleste websteder tillader ikke dig at logge ind med mere end en konto ad gangen. Men privat browsing mode giver en løsning. I stedet for at logge ud og logge ind med en anden konto, kan du blive logget ind i dit primære browservindue og åbne et privat browsingvindue sammen med det. Log ind på en anden konto i det private browservindue, og du vil blive logget ind på to konti på én gang.

Dette virker, fordi din browsers cookies (og derfor din login-tilstand) ikke deles mellem disse vinduer.

Du kan også bruge privat browsing mode til hurtigt at logge ind på en anden konto for at kontrollere noget. Når du lukker dit private browservindue, vil dets cookies blive slettet, og den anden konto vil blive underskrevet.

Bypassartikel Læsebegrænsninger

Nogle websteder - herunder mange aviswebsteder - begrænser dig til et lille antal gratis artikler hver dag, uge ​​eller måned. De kræver derefter, at du betaler for et abonnement, inden du læser mere.

Antallet af artikler, du har læst, gemmes almindeligvis i din webbrowsers cookies. Hvis en hjemmeside nogensinde informerer dig om, at dine gratis artikler er blevet brugt op, skal du åbne et privat browservindue og få adgang til denne webside. I mange tilfælde skal den normalt indlæses.

Du kan ofte gøre dette fra selve hjemmesiden ved at højreklikke på et link også. I Chrome kan du f.eks. Højreklikke på et link og vælge "Åbn i inkognitovindue" for at åbne linket direkte i et privat browservindue.

Hvis du løber ind i grænsen i det private browservindue, skal du blot lukke privat browser og genåbne det for at fortsætte læsningen.

Selvfølgelig, hvis du virkelig er afhængig af en publikation, kan du overveje at betale for abonnementet. Det er også mindre besvær i det lange løb. Men dette trick giver dig mulighed for at se et par flere artikler uden at betale.

Log ind midlertidigt på andre folks computere

Lad os sige, at du skal bruge en ven eller et familiemedlems computer til at logge ind på en konto - måske skal du bare check Facebook eller din email.

Hvis du gjorde det på den normale måde, skal du underskrive dem ud af Facebook eller deres e-mail-konto og logge ind på din. Derefter skal du huske at logge ud af dine konti bagefter, eller du ville blive logget ind på deres computer. De skal derefter logge ind igen med deres egen konto.

I stedet for at gennemgå alle disse problemer, skal du bare åbne et privat browservindue og logge ind på din konto i det vindue. Når du er færdig, lukker vinduet, og du bliver helt logget ud. Du ved sikkert, at du ikke blev logget ind på et af dine konti på deres pc. Websider, du besøger, vises ikke i deres computers historie.

Dette er ikke en idiotsikker løsning til pc'er, som du selvfølgelig ikke stoler på. Malware- eller tastetryklogningsprogrammer kunne spionere på dig og logge på din adgangskode. Men hvis du stoler på en persons computer, er denne metode bare mindre besvær.

Bypass-søgemaskinefiltrering og se, hvordan andre websteder ser offentligheden

Google bruger din søgehistorik og de øvrige oplysninger, den ved om at vise Du tilpassede søgeresultater. Dette er normalt nyttigt, men nogle gange kan du se, hvordan Googles søgeresultater vises til alle andre. For eksempel kan du være Googling dit eget navn eller navnet på din virksomhed. Hvis du er logget ind, kan Google muligvis vise resultater om dig højere i søgeresultaterne. Men du vil måske vide, hvordan du rangerer i andre folks søgeresultater.

For at undslippe denne filtrering skal du bare åbne et privat browservindue og udføre din søgning på Google. Du bliver logget ud i det private browservindue, så du får vist de "rene" ufiltrerede Google-søgeresultater. Det private browservindue har også et nyt sæt cookies, så Google kan ikke skræddersy resultaterne ud fra dine tidligere søgninger.

Denne metode vil også fungere på andre søgemaskiner og ethvert websted, der giver dig en tilpasset oplevelse på din brugerkonto eller din tidligere aktivitet.

Ovennævnte tip handler ikke kun om søgemaskiner. Privat browsing tilstand giver dig mulighed for at se, hvordan en webside vises for offentligheden. Dette kan være nyttigt på Facebook, Google+ og andre sociale netværk websteder. I stedet for at logge ud og tilmelde dig igen, kan du bruge et privat browservindue til at se, hvordan de udskrevne personer ser din sociale medieprofil.

Forhindre produkter fra at ses i indkøbshistorier og reklamer

Du kan undertiden gerne holde visse søgninger private - ikke fra din computer og andre mennesker, der bruger det, men fra onlinewebsites.

Lad os f.eks. sige, at du undersøger en type produkt, du vil købe online eller endda specifikt produkt. Hvis du begynder at søge efter det på Amazon, vil Amazon huske, at du så på den type produkt. Du begynder at se annoncer for produktet på Amazon selv. Du kan endda se annoncer, der beder dig om at købe det pågældende produkt på Amazon på andre hjemmesider, du besøger, da Amazonas annoncer jager dig rundt på nettet.

Hvis du ikke vil have dette, skal du bruge et privat browservindue og den aktivitet vil ikke være forbundet med din Amazon-konto eller browsersession. Denne metode er ikke kun for Amazon, men fungerer på andre online-shoppingwebsites, der gør det samme.


Dette er blot nogle få ting, du rutinemæssigt kunne bruge privat browsing mode til. Der er selvfølgelig mere. Når du vil have adgang til en webside med en frisk browserstatus og uden din browser gemme data efterfølgende, skal du bruge dette værktøj.


Sådan genoptages din sidste aktivitet på håndleddet Hæv på Apple Watch

Sådan genoptages din sidste aktivitet på håndleddet Hæv på Apple Watch

Som standard bliver din Apple Watch-skærm tændt, når du hæver dit håndled. Som standard, når skærmen tændes på grund af en håndleds hæve, vises urets ansigt, selvom du udførte en anden aktivitet på dit ur, da skærmen gik. Indstillingen "Fortsæt til" på uret giver dig mulighed for at angive, om du vil have uret ansigt til visning hver gang du hæver dit håndled, eller om den foregående aktivitet genoptages.

(how-to)

Vis filudvidelser og skjulte filer i Windows 10

Vis filudvidelser og skjulte filer i Windows 10

Microsoft har lært et par ting i de sidste par år, og en af ​​dem er, at det altid var en smerte at se filudvidelser og skjulte filer i tidligere versioner af Windows. Du måtte gå til mappe og søge muligheder og tjekke nogle få bokse der. Så da du var færdig, måtte du gå tilbage og gøre det igen.Heldigvis har

(How-to)