da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan stopper du iPhoto fra start, når du tilslutter iPhone, iPad eller hukommelseskort

Sådan stopper du iPhoto fra start, når du tilslutter iPhone, iPad eller hukommelseskort


Når du skifter til OS X, var der en stor irritation, der skete igen og igen - hver gang jeg plugge noget i min MacBook, og det sker med en DCIM-mappe på filsystemet, vil iPhoto straks starte og starte scanning.

RELATED: Hvorfor stiller hvert kamera billeder i en DCIM-mappe?

Problemet er at jeg ikke vil bruge iPhoto hele tiden - jeg mener sikkert, jeg kan bruge den til at importere mine billeder, men hvad nu hvis jeg forsøger at gøre noget andet som at hack min Minecraft Pocket gem filer, eller har jeg fik andet indhold på et flytbart drev? Eller hvad hvis jeg bare vil oplade min iPhone eller iPad?

Heldigvis er det virkelig nemt at stoppe iPhoto fra at starte automatisk.

Deaktivering iPhoto fra Launching Automatically

Åbn bare iPhoto og gå til Indstillinger fra menulinjen , og kig på rullemenuen "Connecting Camera opens".

Skift det fra iPhoto til "No Application", og iPhoto vil forblive stille fra nu af.

Det er så irriterende, at iPhoto ikke trækker din videoer fra din telefon også. Men selvfølgelig er det en anden artikel.

Sådan deaktiveres iPhoto Auto Launch for kun en enhed

Hvis du vil have iPhoto automatisk startet for kameraets hukommelseskort, men ikke når du tilslutter din iPhone, kan du faktisk juster indstillingerne pr. enhed. Du skal bare åbne billedopsamlingsprogrammet:

Nede i nederste venstre hjørne ses en lille pil, som du måske skal klikke for at udvide. Du kan ændre indstillingen her mellem Ingen ansøgning, iPhoto, Preview eller hvad du vil.

Så sæt din iPhone til "ingen ansøgning" og lad hukommelseskortet være standard eller omvendt, hvis du foretrækker det det. Personligt slog jeg netop den automatiske start helt over hele linjen, hvilket syntes enklere.


Sådan slettes en tabel i Word

Sådan slettes en tabel i Word

Hvis du har indsat en tabel i Word, og du nu vil slette den, har du måske fundet det ikke så nemt at slette hele bordet uden at slette andet indhold rundt om bordet. Vi viser dig et par måder omkring denne begrænsning. For at slette en tabel skal du først vælge hele tabellen. Klik på fanen Layout under "Tabelværktøjer".

(how-to)

Sådan aktiveres og bruges iCloud Drive på din iPhone eller iPad

Sådan aktiveres og bruges iCloud Drive på din iPhone eller iPad

Apples iCloud Drive fungerer normalt bare i baggrunden på en iPhone eller iPad. iOS 9 gør iCloud mere tilgængelig og nyttig og giver en ny iCloud Drive-app, som lader dig gennemse, se og styre alle filer, der er gemt i iCloud Drive. Du kan normalt få adgang til iCloud Drive i Finder på en Mac via iCloud for Windows, eller på icloud.

(how-to)