da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan fjerner du lokale brugerkonti fra loginskærmen i Windows

Sådan fjerner du lokale brugerkonti fra loginskærmen i Windows


Hvis du har flere brugerkonti på din computer, kan du finde det irriterende at klikke på ikonet for dit brugernavn hver gang du starter computeren. For at afhjælpe dette problem kan du skjule en brugerkonto med et registerhack.

Hvis du ikke er den eneste aktuelle aktive bruger på systemet, skal du ikke rigtig skjule de andre brugerkonti, selvom du kunne indstille din hovedkonto til at logge på automatisk, og brug kun funktionen Switch User, når det er nødvendigt.

BEMÆRK: Du kan kun skjule lokale Windows-konti, ikke Microsoft-konti. Men hvis du virkelig vil skjule en Microsoft-konto og ikke slette den, kan du vende din Windows 10 Microsoft-konto til en lokal.

Denne tweak er mest nyttig, når du har ekstra brugerkonti oprettet til fildeling eller andre formål.

Standard advarsel: Registreringseditoren er et kraftfuldt værktøj og misbruger det, der kan gøre systemet ustabilt eller endda ubrugeligt. Dette er et ret simpelt hack, og så længe du holder dig til instruktionerne, bør du ikke have nogen problemer. Når det er sagt, hvis du aldrig har arbejdet med det før, skal du overveje at læse om, hvordan du bruger registreringseditoren, før du kommer i gang. Og helt sikkert sikkerhedskopiere registreringsdatabasen (og din computer!) Før du foretager ændringer.

Før du ændrer registreringsdatabasen, kontrollerer vi det eksakte navn på den eller de brugere, vi ønsker at skjule. En hurtig måde at gøre dette på er at trykke på Windows + R på dit tastatur og indtastenetplwizi feltet Åbn. Klik derefter på "OK".

Kontroller, at fanen Brugere er aktiv i dialogboksen Brugerkonti. Se i listen "Brugere til denne computer" og bemærk det nøjagtige navn på den eller de brugere, du vil skjule. Klik på eller "Annuller" for at lukke dialogboksen, da du ikke foretager nogen ændringer her.

RELATERET: Sådan opretter du en ny lokal brugerkonto i Windows 10

BEMÆRK: Måden du kan vide om En konto i listen Brugere til denne computer er en lokal konto, at lokale konti er angivet med det navn, du gav kontoen, da du oprettede det. Microsoft-konti er angivet af e-mail-adressen til kontoen.

Nu hvor du kender navnet på den eller de brugere, du vil skjule, skal vi justere registreringsdatabasen for at skjule dem. Åbn registreringseditoren ved at klikke på Start og skriveregedit. Tryk på Enter for at åbne Registry Editor eller klik på regedit under Best match.

Brug den venstre sidelinje til at navigere til følgende nøgle:

HKEY_LOCAL_MACHINE  SOFTWARE  Microsoft  Windows NT  CurrentVersion  Winlogon

Opret en ny nøgle under Winlogon-tasten ved at højreklikke på Winlogon-tasten og derefter vælge Ny> Nøgle i popupmenuen.

Navngiv den nye nøgle "SpecialAccounts".

Dernæst opretter vi en en anden ny nøgle, denne gang under den nyoprettedeSpecialAccounts-tast. Højreklik påSpecialAccounts-tasten og vælg Ny> Nøgle igen.

Navngiv denne nøgle "UserList".

Nu skal vi oprette en ny værdi inde iUserListtasten. Vælg tastenUserList, højreklik på den højre rude og vælg Ny> DWORD-værdi (32-bit).

Giv denne værdi navnet på den brugerkonto, du vil skjule, og Derefter skal du oprette en ny DWORD-værdi (32-bit) for hver ekstra brugerkonto, du vil skjule.

For hver værdi, du opretter, skal du kontrollere, at dataværdien er nul (0).

Data-værdien er ikke nul, dobbeltklik på værdienavnet i højre rude og indtast 0 i feltet Værdidata i dialogboksen Rediger DWORD (32-bit) -værdi. Klik på "OK".

Gå til Fil> Afslut for at lukke registreringseditoren.

Log ud af din Windows-konto ved at åbne startmenuen, klikke på dit brugernavn i øverste venstre hjørne og vælge "Sign

Nu er der ingen andre brugere, der er angivet i nederste venstre hjørne af logonskærmen.

BEMÆRK: Sørg for ikke at skjule din sidste administratorkonto ved hjælp af denne tweak, eller du vil ikke kunne at logge ind som administrator længere.

På dette tidspunkt skal brugerkontoen være helt skjult overalt. Hvis du vil vise kontoen igen, skal du åbne registryeditoren og ændre værdien for brugernavnet til højre, som du vil vise igen til 1. Hvis du vil vise alle brugerkonti på logonskærmen igen, kan du Du skal blot slette SpecialAccounts-tasten. Brugerliste-tasten og alle brugernavnværdier, du tilføjede som værdier inde i UserList-tasten, slettes også.

Bemærk, at hvis du skjuler en brugerkonto ved hjælp af dette registerhack, kan du ikke engang bruge menuen Switch User på Start-menuen for at komme til denne brugerkonto, og kontoen vil også blive skjult fra UAC-dialogprompten, Kontrolpanelet og endda fra indstillingsappen.

Hvis du forsøger at afgøre, om du vil have en konto til at være en Microsoft-konto eller en lokal, er der en liste over alle de funktioner, der kræver en Microsoft-konto på Windows 10, så du kan bestemme, om du har brug for adgang til disse funktioner. Vi har også diskuteret, hvordan du konfigurerer og konfigurerer brugerkonti på Windows 10.


Viser iMessages

Viser iMessages "Typing" -bobler kun, når jeg skriver aktivt?

Hvis du har en iPhone, og du sender en SMS til en person, der også har en iPhone (eller en anden Apple-enhed) ) vil du se en lille boble vises, når den anden person skriver en besked. RELATED: Sådan forhindrer du folk at vide, at du har læst deres iMessage Den lille typeboble er næsten som irriterende som at vide, hvornår en besked var "læs" - ingen ønsker at aktivere den funktion, fordi de ikke vil have den anden person ved, når de skriver.

(how-top)

Sådan oprettes Facebook-statusser med farverige baggrunde eller store klistermærker

Sådan oprettes Facebook-statusser med farverige baggrunde eller store klistermærker

Hvis du har været på Facebook for nylig, har du sikkert bemærket, at statuserne begynder at se meget mere ... farverige. Mens du har været i stand til at tilføje billeder, følelser og aktiviteter i et stykke tid, kan du gå endnu længere. Hvad engang ville have været en regelmæssig tekstopdatering, kan nu se sådan ud.

(how-top)