da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan får du folk til at vide, at du læser deres besked i Google Hangouts

Sådan får du folk til at vide, at du læser deres besked i Google Hangouts


Der er en ny tendens i instant messaging: Lad andre se, hvornår du har læst deres besked. Jeg kan se, hvordan dette hjælper, men det er også nogle gange irriterende - hvad hvis du læser en besked, men ikke kan reagere straks? For mange mennesker føler de sig som om de får dem til at se uhøflige, uanset omstændigheder.

RELATERET: Sådan stopper du dine WhatsApp-venner fra at vide, at du har læst deres meddelelser

Disse meddelelser kaldes "læs kvitteringer" , og det er ikke ualmindeligt, at brugerne vil deaktivere dem. Vi har dækket, hvordan du gør det i iMessage og WhatsApp tidligere. Hvis du er en Android-bruger (eller Google-bruger generelt) og bruger Hangouts til den primære form for messaging, er det meget nemt at holde folk fra at vide, at du har læst deres besked-indstillingen er bare lidt kryptisk.

Vi dækker, hvordan du deaktiverer "set" underretning i Android, i Chrome-udvidelsen og på internettet nedenunder, men vær opmærksom på, at du kun skal gøre det på ét sted. Denne indstilling synkroniseres på tværs af din konto, hvilket gør det super nemt at kontrollere.

Sådan deaktiveres Hangouts "Set" Notifikationer på Android

Åbn Hangouts på din Android-telefon. Derfra skal du trykke på menuknappen øverst i venstre hjørne. Derefter skal du trykke på "Indstillinger".

Vælg kontoen, du gerne vil finjustere, i afsnittet Konto.

Det er her, hvor tingene bliver lidt underlige, du vælger "Del din status "Valgmulighed.

I denne menu er der to muligheder: sidst set og enhed. Du skal deaktivere den tidligere, da det er den, der ikke kun giver folk mulighed for at se, hvornår du sidst var aktiv, men også at du læste deres besked. Som jeg sagde tidligere, er det ikke helt ligetil.

Det er det. Denne indstilling skal synkroniseres med skrivebordet, så du behøver ikke gøre noget andet.

Sådan deaktiveres Hangouts "Set" Notification i Chrome Extension

Hvis du foretrækker at deaktivere denne indstilling fra desktop, og start derefter Hangouts-appen fra Chrome-udvidelsen, og klik derefter på menuknappen øverst i venstre hjørne.

Dette åbner menuen Indstillinger for Hangouts, hvor samtalevinduet generelt er - du skal kun deaktivere den første mulighed, mærket "Vis, hvornår du sidst var aktiv."

Det er det! Endnu nemmere end Android.

Sådan deaktiveres Hangouts "Seen" Notifikationer i Gmail

Endelig kan du deaktivere denne indstilling direkte fra Gmail, hvis du vil. På hovedskærmen i Gmail skal du kigge på sidebjælken og derefter klikke på Hangouts-ballonikonet i den nederste linje.

Klik herfra på rullemenuen med dit navn, som åbner menuen Indstillinger. De-select "Vis, hvornår du sidst var aktiv." Det er det.


Sådan opretter du en gæstebrugerkonto på macOS

Sådan opretter du en gæstebrugerkonto på macOS

Hvis du låner din Mac til en ven eller et familiemedlem, selv i en kort periode, vil du måske ikke have tillid til dem med din konto . Du kan oprette en ny konto, eller du kan bare få dem til at bruge macOS 'indbyggede gæstekonto. Gæstekontoen tillader, at nogen kan bruge din computer uden at skulle oprette en individuel konto for dem.

(how-top)

Hvad kan du gøre med Samsungs Bixby?

Hvad kan du gøre med Samsungs Bixby?

Det ser ud til, at alle teknologiselskaber under solen arbejder på en stemmestyret assistent for at gå op imod folk som Googles assistent, Amazonas Alexa, og Apples Siri. Samsungs branded version får et boost fra virksomhedens massive smartphone markedsandel og en noget mindre end yndefuld inklusion af en ekstra hardware knap på sine nyeste modeller.

(how-top)