da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sådan slettes et gemt Wi-Fi-netværk i Windows 10

Sådan slettes et gemt Wi-Fi-netværk i Windows 10


Windows 10 gemmer en liste over Wi-Fi-netværk, som du forbinder sammen med deres adgangssæt og andre indstillinger. Hvis du vil stoppe din pc fra at oprette forbindelse til et netværk automatisk, skal du gøre Windows "glemme" Wi-Fi-netværket.

Processen var tydelig i Windows 7, hvor du bare kunne vælge "Administrer trådløse netværk "I kontrolpanelets netværk og delingscenter og slette gemte netværk. Windows 8 fjernede denne indstilling og tvang dig til at bruge kommandopromptkommandoer. Men i Windows 10 giver Microsoft endnu engang en grafisk grænseflade til dette.

Sådan glemmer du et gemt Wi-Fi-netværk

Microsoft har straks strømlinet denne proces i Windows 10's Fall Creators Update, så du behøver ikke grave gennem indstillingsappen eller kontrolpanelet.

Åbn bare Wi-Fi popup-vinduet fra dit meddelelsesområde, også kendt som systembakken. Højreklik eller tryk langsomt på navnet på det netværk, du vil glemme, og vælg "Glem".

Dette virker kun, hvis du er i nærheden af ​​Wi-Fi-netværket, og det vises på listen. Hvis du vil slette et Wi-Fi-netværk, som din enhed ikke kan se i øjeblikket, skal du bruge appen Indstillinger

Sådan glemmer du et gemt Wi-Fi-netværk fra indstillinger

RELATED: Sådan fejlfindes problemer med trådløse router

For at glemme et gemt Wi-Fi-netværk, der ikke er i nærheden, skal du forlade det gamle kontrolpanel og bruge den nye indstillinger-app. Funktionen "Administrer trådløse netværk" er ikke længere tilgængelig i Netværks- og delingscenter.

Gå til Indstillinger> Netværk og Internet for at komme i gang.

Vælg kategorien "Wi-Fi" og klik på "Administrer kendte netværk "Link.

Du får vist en liste over alle Wi-Fi-netværk, du har oprettet forbindelse til. For at glemme et netværk skal du klikke på det og klikke på "Glem." Du kan bruge søge-, sorterings- og filtreringsindstillingerne til at finde et netværk på denne liste.

Næste gang du opretter forbindelse til et netværk, bliver du bedt om dets adgangskode og Windows sætter det op fra bunden.

Sådan glemmer du et gemt netværk fra kommandopromptet

Du kan også gøre dette fra kommandoprompt, hvis du foretrækker det. På Windows 8 og 8.1 var dette den eneste indbyggede måde at glemme Wi-Fi-netværk, fordi Microsoft ikke leverede grafiske værktøjer.

Start et kommandoprompt vindue som administrator for at komme i gang. Åbn Start-menuen, søg efter "Kommandoprompt", højreklik på kommandoprompt genvejen og vælg "Kør som administrator".

Skriv følgende kommando og tryk på "Enter" for at vise en liste over din gemte Wi -Fi netværk:

netsh wlan vise profiler

Find profilnavnet på det netværk, du vil glemme. Skriv følgende kommando, og udskift "PROFIL NAVN" med navnet på det netværk, du vil glemme:

netsh wlan slet profilnavn = "PROFIL NAVN"

Lad os sige, at du vil fjerne et netværk med navnet " BTWiFi”. Du skriver følgende kommando:

netsh wlan slet profilnavn = "BTWiFi"


Sådan deaktiveres website-links, når du indsætter tekst i OneNote

Sådan deaktiveres website-links, når du indsætter tekst i OneNote

Når du indsætter tekst fra en webside i OneNote, vil den ikke blot indsætte teksten. Du får også et link til den webside, du fik det fra. Du kan deaktivere denne funktion, hvis du vil, og tvinger OneNote til kun at indsætte den tekst, du faktisk har kopieret. OneNote vs OneNote 2016. Desværre kan du kun deaktivere denne funktion i den klassiske desktop version af OneNote, der hedder "OneNote 2016” .

(how-top)

Sådan tørres en harddisk på din Mac sikkert

Sådan tørres en harddisk på din Mac sikkert

Tænker du på at give en gammel harddisk til en ven eller tage den til genbrug? Vær forsigtig. Når du sletter en fil på et mekanisk drev, er det ikke rigtig væk - i hvert fald ikke fysisk. Dit filsystem markerer stedet, der er optaget af filen som "ledig plads", hvorfor du i nogle tilfælde kan gendanne slettede filer.

(how-top)