da.phhsnews.com


da.phhsnews.com / Sletning eller videresendelse af individuelle tekstbeskeder på iPhone

Sletning eller videresendelse af individuelle tekstbeskeder på iPhone


Sletter en hel meddelelsestråd på iPhone er let, men hvad hvis du bare vil slette en eller to meddelelser eller et billede som du hellere ikke ville se?

Du har måske ikke indset, at der er en rigtig nem måde at slette individuelle meddelelser på, uden at ødelægge resten af ​​meddelelseshistorikken. Du kan også bruge dette trick til at videresende disse meddelelser.

For at gøre dette skal du først åbne den pågældende meddelelsestråd og rulle til det element eller de elementer, du ønsker at slette. Tryk nu og hold meddelelsen, indtil kontekstmenuen vises. Vælg "Mere ..." for at få flere valgmuligheder.

Nu ændres meddelelsestråden til valgmulighed, og der vises individuelle bobler ved siden af ​​hver meddelelse.

Tryk blot på hver boble, du vil vælge i tråden. På dette tidspunkt har du fire muligheder: Du kan "Slet alle", som vil slette hele tråden, du kan "Annullere" operationen, eller ned i nederste venstre hjørne, vil du se en papirkurv-ikon.

Brug papirkurven ikonet til at slette hver enkelt besked, du har valgt. I nederste højre hjørne er der en viderestillingspile, hvilket betyder, at du kan sende den valgte besked til en anden modtager.

BEMÆRK: Sletning af beskeder, hvis det er permanent, så der er ingen tilbagevenden. Heldigvis, før du kan gøre det, får du mulighed for at bekræfte eller annullere.

Så næste gang du får et sødt billede fra din slægtning, kan du videresende det. Eller hvis du får en upassende besked fra en ven, kan du slette det - alt uden at tabe hele samtalen.


Sådan vågner du op til din yndlingssang ved hjælp af Apple Music

Sådan vågner du op til din yndlingssang ved hjælp af Apple Music

Går du nogensinde i søvn, simpelthen frygter den lyd, din alarm vil gøre for at vække dig om morgenen? Nå takket være Apple Music, kan du nu vågne op til enhver sang eller afspilningsliste, du vil have på din iOS-enhed. Gør sangen tilgængelig offline Først skal du trykke på din Apple Music (du skal have et aktivt abonnement på udnyt funktionen) og find den sang, du vil bruge til at indstille som din alarm.

(how-to)

Banish iCloud Storage Nagging med Google Fotos

Banish iCloud Storage Nagging med Google Fotos

Hvis du ejer en iPhone, er det praktisk talt en garanti, du har kørt ind i iCloud, der griner dig for at opgradere din opbevaring og lige så garanteret er det på grund af din overfyldte fotosamling. Læs videre, da vi viser dig, hvordan du får ubegrænset opbevaring med Google Photos. Hvorfor vil jeg gøre dette?

(how-to)